• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja si koupila spodnici pres ebay, nejakou cinskou, desna umelotina. A fakt staci jen dve vrstvy te umelotiny a mam sukni jak destnik:-D
    (a neda se v ni sedet v praci, nevejdu se v ni do kancelarsky zidle a furt sklouzavam:-D Jo a sem trubka, zkrastila sem si saty, neb Isabelly mi byly neslusive do puli lytek, no a tu spodnicku musim mit vyghrnutou skoro pod prsa,aby nevykukovala, nebo jen decentne)
    Jinak Klair si ji pod ne sila (viz klub siti)
    THERY
    THERY --- ---
    Pokud k šatům od Lady V nosíte spodničku - jakou? Přímo od nich nebo se dají sehnat nějaké lepší, levnější...? Já jsem spodničku nikdy neměla, tak se v tom vůbec nevyznám.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja nechci ja nechci ja nechci....ale asi JOOO, tydle Green Birdcage proste musim mit:-)
    LAURA
    LAURA --- ---
    THERY: JÁÁÁÁ
    THERY
    THERY --- ---
    Tak Lady V má opět výprodej, přidá se někdo?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LAURA: klid, já se vlezu do 12, ale je fakt, že v těchto šatech mám opravdu napresovaný pas - na to vážně nejsem zvyklá... a budu do nich muset váhu sundat
    obvykle mám opačný problém - že se nevejdu přes hrudník
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: prsa mám taky tak o 1-2cm míň.
    Zase si říkám, že asi lepší trochu volnější, než abych se do toho nenarvala vůbec..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: a prsa? Ja swing vzala 14, ac mi tabulka tvrdila prsa o dobrych 5 cm mensi, ale pas byl akorat (podle tabulky o trosinku vetsi). Takze sem to "zprumerovala":-)
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: děkuju. :) Akorát teď jsem ještě nejistější, co vzít...
    Jsem spíš jablko a mám zálusk na swing dress. 10ka tam má podle tabulky v pase 71cm a 12ka 76cm. A já mám asi 74-75 (podle toho, jestli jsem zrovna najezená nebo hladová)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: a holky, co maj nevyraznej pas, davat pozor na miru v pase, prec jen se pocita spis s typem p presypacky, nez jabko (takze ja cekuju hlavne pas, protoze jinak mi to taky vyhazuje kvuliva prsoum vetsi miry:-)) )
    LILY: takhle, mne ty, co jsem si koupila, vetsinou i na tu 14 vychazely (18 mi vychazely tea dress a u tech sem nechtela riskovat a dala prednost jinemu, hezcimu:-), typu). Myslim, ze daydress mi vychazely i na 16, ale stacilo o pul inche snizit prsa a zas z toho byla 14:-) Proste ja to beru tak, ze kdyz mi- a koukam do tabulky spis, nez na generator!- vychazi to vetsi cislo, ale hranicne, tak beru cislo mensi;-)
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: já jsem si v anglickém číslování kupovala akorát něco málo v M&S a to jsem měla právě gatě i svetr vel. 10.
    A u tebe bych tipovala rozhodně menší číslo, než mám já. :)
    LAURA
    LAURA --- ---
    RENFRI: no stejne nezbyde nez vyzkouset :) ale mela jsem ten samy pocit, diky za potvrzeni.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LAURA: Vypocet v kalkulatoru se ridi hlavne podle prsou, imho... mne by vysla snad 22 nebo i vetsi a 16 mi je...
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: ja jsem z tech jejich vypoctu trochu znepokojena.. vysla mi velikost 14, normalne mam 8, max 10.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: hm, takže bys doporučila koupit spíš menší než co to člověku vyhodí v té jejich tabulce?
    Mně to podle těch jejich velikostí vychází v podstatě na 12ku, resp. přes prsa i v pase mám cca o 1cm míň, než co oni uvádí.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MOUNTBATTEN: JJ, máš pravdu.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    THERY: Děkuji za zkoušku =)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ma obecna zkusenost s ladyvlondon- na prsa 103 a pas 80 si kupuju 14ku (i kdyz mi nekdy vyjede jako tip i 18:-D) a ta mi v zasade sedi, kdyz je mi to vetsi, tak o pul cisla, dtto mensi;-)
    THERY
    THERY --- ---
    SEXILKA: Klidně si můžeš přijít zkusit ty motýlové :) GALE si je přijde zkusit ve čtvrtek večer, takže můžeš někdy předtím. Kdyby je pak GALE nechtěla, tak se můžeme domluvit dál. Více případně pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam