• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    LILY
    LILY --- ---
    DIABOLUS: já mám celkem hubené končitiny, ale zato se mě furt lidi se spikleneckým výrazem ptají, kdy že se mi to má narodit.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: já mám pocit že mám oblejší tvary pořád a přitom si jako boubelka moc nepřipadám :) - mám hodně mohutnou postavu a ikdybych zhubla na 70kg - což už je pro mě moc málo, tak stejně budu mohutná
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: a jak se pozná že už je žena ¨boubelka? :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    CARODEJNICE: jestli je tam pizzerie, to jsem si nevšimla, ale vinárna tam je :-) a s prodavackama jsem toho moc nenamluvila, tak inteligenci nemohu posoudit :-))
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    BESSAYA: Jééé! On je tam ještě? Jak tam je nad ním ta vinárna a pizzérie? Tam byli vždycky strašně nepříjemný a hloupí prodavači a skvělá hromada hadrů za desetikorunu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dorothy perkins má dneska 30% na všechno + mezinárodní poštovné nad 30 liber zdarma.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GLOBALISTA: super, díky za tip, mrknu tam :-) teď jsem se byla podívat v sekáči na pankracke tržnici, nic mě tam moc nenadchlo nebo mi to nesedělo, zato tam měli tunu suprovych dětských hadriku, takže jsem utracela stejně :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    BESSAYA: Je to už nějaký pátek, ale cestou z Nám. Míru na I. P. Pavlova po pravé straně byl sekáč a u několika šatů jsem litovala, že nejsem ještě o něco větší boubelka... Nerada nakupuju, takže nemůžu objektivně porovnat, ale je to v centru, kam občas každý zavítá...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LILY: nedělej si z toho nic, já mám na tyto šaty zas příliš široká žebra... no můžeme se těšit pohledem na druhé :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: foto foto!!! :-D
    LILY
    LILY --- ---
    Já jsem tak nějak na pomezí, číslo podle jejich tabulky je mi větší, ale do menších bych se zase asi těsně nevlezla. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ..a mne dorazily ty vlastovky a jsou uzasne :-)
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: díky za konzultaci, 8 nakonec jako prdel na hrnec ,)
    KROC
    KROC --- ---
    Ahoj holky, nebudete někdo teď objednávat z ladyvlondon? Chtěla jsem si objednat, ale furt mi to zamítá kartu (a to tam peníze mám :o) )... Tak bych se k někomu ráda připojila
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHIMERA: tak to bude jak v ty reklame - budou s tebou laskovat devcata:-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    GALE: a to budem vonět jako chlap? není to pak divné...?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pozor - další slevy... http://ladyvlondon.com/Sale/

Akorát, že zrovna má vyhlédnutá Polka je totálně vyprodaná :-/
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BESSAYA: přiznám se, že o rodičáku jsem byla lakomá extra investovat do šatníku a hlavně nerada nakupuji, když nejsem spokojená se svou postavou - takže výprodeje CA a Marks Spencer to jistily
    GALE
    GALE --- ---
    BESSAYA: Jdi do panskeho deodorantu Old Spice. Zabira o dost lip nez damske.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KLAIR: jo, ty kalhotky asi zkusím pořídit - deodorant i krémy a všelico jiné jsem už zkoušela, ale moc to nepomáhalo :-/ Ale já měla vždycky vzhledem ke své postavě docela velký kejty teda..

ILLUZE: Boty mi naštěstí všechny "staré" jsou, ale zbytkem se určitě inspirovat budu :-) Asi zatím na jaro/léto, dál se uvidí. A ten sedminásobek chápu, stejně jako skoro každá ženská, mám taky ráda pěkný (a spousty) oblečení :-) Ale letos to zkusím vydržet s málem ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam