• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    VRATENKA: brat tedy o cislo, dve vetsi? A nebrat univelikost?
    Kdyz vezmu, ze http://www.aries.eu radi ono "se stehnem vetsim 60cm berte velikost 29", tedy o cislo vic, nez bezne. (takze konkretne tady bys mela byt 25, ale radsi brat 27. IMO 29 by zas pri tve vysce mohlo byt az moc velky)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILY: Tohle znam :-D nohy, co mi lecktera hubendira zavidi, ale stred trupu tehotensky :-D odjakziva :-D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Kdyz se vedle ve vohozu merila ta stehna, tak jsem si opet vzpomnela, ze porad potrebuju nejakej spolehlivej zdroj puncoch, jsem mrnava a mam kolem stehna 68 cm, vetsina mych pokusu konci tim, ze puncochy posilam dal svym stihlejsim kamaradkam, protoze jsou mi pres stehna uzky, navic bych si je taky rada vytahla az uplne nahoru a ne jenom do pulky stehna :-/
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: tohle vzdy tezce zavidim. me se tuk rozklada rovnomerne. vyhodu to ma v tom, ze i pri sve vaze mam tvary, nevyhoda, ze i kdyz dost zhubnu, tak to nikdy nebude zadnej zazrak, mam proste siroka ramena a boky
    LILY
    LILY --- ---
    DIABOLUS: já mám celkem hubené končitiny, ale zato se mě furt lidi se spikleneckým výrazem ptají, kdy že se mi to má narodit.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: já mám pocit že mám oblejší tvary pořád a přitom si jako boubelka moc nepřipadám :) - mám hodně mohutnou postavu a ikdybych zhubla na 70kg - což už je pro mě moc málo, tak stejně budu mohutná
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MONROE: a jak se pozná že už je žena ¨boubelka? :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    CARODEJNICE: jestli je tam pizzerie, to jsem si nevšimla, ale vinárna tam je :-) a s prodavackama jsem toho moc nenamluvila, tak inteligenci nemohu posoudit :-))
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    BESSAYA: Jééé! On je tam ještě? Jak tam je nad ním ta vinárna a pizzérie? Tam byli vždycky strašně nepříjemný a hloupí prodavači a skvělá hromada hadrů za desetikorunu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dorothy perkins má dneska 30% na všechno + mezinárodní poštovné nad 30 liber zdarma.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GLOBALISTA: super, díky za tip, mrknu tam :-) teď jsem se byla podívat v sekáči na pankracke tržnici, nic mě tam moc nenadchlo nebo mi to nesedělo, zato tam měli tunu suprovych dětských hadriku, takže jsem utracela stejně :-)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    BESSAYA: Je to už nějaký pátek, ale cestou z Nám. Míru na I. P. Pavlova po pravé straně byl sekáč a u několika šatů jsem litovala, že nejsem ještě o něco větší boubelka... Nerada nakupuju, takže nemůžu objektivně porovnat, ale je to v centru, kam občas každý zavítá...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LILY: nedělej si z toho nic, já mám na tyto šaty zas příliš široká žebra... no můžeme se těšit pohledem na druhé :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: foto foto!!! :-D
    LILY
    LILY --- ---
    Já jsem tak nějak na pomezí, číslo podle jejich tabulky je mi větší, ale do menších bych se zase asi těsně nevlezla. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ..a mne dorazily ty vlastovky a jsou uzasne :-)
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: díky za konzultaci, 8 nakonec jako prdel na hrnec ,)
    KROC
    KROC --- ---
    Ahoj holky, nebudete někdo teď objednávat z ladyvlondon? Chtěla jsem si objednat, ale furt mi to zamítá kartu (a to tam peníze mám :o) )... Tak bych se k někomu ráda připojila
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHIMERA: tak to bude jak v ty reklame - budou s tebou laskovat devcata:-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    GALE: a to budem vonět jako chlap? není to pak divné...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam