• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ISCH
    ISCH --- ---
    Kde koupit elastickou černou sukni ke kolenům s gumou v pase - velikost 52? Prostě něco absolutně bezúdržbovýho. Tu, co mám, jsem objevila tak nějak náhodou před rokem a něco v Takko, v současnosti jsem tam nic takovýho neviděla.
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Přecenila jsem svou boubelatost a tyhle šaty velikosti 20 budu vracet, jsou mi velke a jednoduse by se zmensit nedaly:
    Vampire Violet Swing Dress : Lady Vintage
    http://ladyvlondon.com/Vampire-Violet-Swing-Dress/
    kdyby treba nekdo mel zajem:)..
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    CHIMERA: mě se taky líbí a asi bych se se stanem smířila =)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CHIMERA: Podle mě by to šlo, ale....musely by být vypasované a sukně z rozšiřujících se dílů (něco jako kolovka z Gangy). Sklady nebrat, nebo brát a smířit se s tím, že v tom vždycky budeš mít zadek jak pivovarský valach :)
    Tahle sukně je široká díky skladům (tedy podle mě obdélník naskládaný do tavru sukně), kdybys měla rozšiřující se (áčkovou) sukni, možná klidně i skládanou, bude to mnohem lepší.
    Ale přiznávám, mě se líbí taky a moc, krásná práce se vzorem.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LUCIASHECK: škoda, vypadají velice pohodlně a líbí se mi. asi jsem úchyl :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CHIMERA: pochybuju.... takhle blbě nabíraná sukně bude u větších rozměrů vypadat vždycky jako stan... v jednobarevný variantě možná, ale tohle je fakt provar
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Dámy, velice se mi zalíbily přiložené šaty... ovšem našla jsem fotku na netu s velmi nelichotivým komentářem, že dáma v nich vypadá jako stan... daly by se udělat tak, aby nehubená osoba v nich nebyla jako stan?

THERY
    THERY --- ---
    ELLANOR: Já budu pravděpodobně objednávat (teď nemám čas kouknout, co přesně mají), ale jsem z Prahy.

Někdo další by se přidal?
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Nechystate nekdo objednavku z ladyvlondon? Nekdo z Brna, prosim :)..
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: v tehotenstvi jsem poprve a naposledy mela obvod pasu sirsi jaj obvod pres prsa, citila jsem se jak rusky tank :-D zas je fakt, ze jsem uz vubec neresila zbytek tela.....ale lituji ze nemam mic fotek....
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: já jsem se nejvíc žensky cítila za těhotna, protože jsem nemusela tlusté břicho řešit, neboť k těhotenství patří. V tu chvíli mi tenké ruce a nohy nějak nevadily. :)
    REK11
    REK11 --- ---
    BESSAYA: ja mam anticky podstavce, vsechno na jedno brdo
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    REK11: mám to úplně stejně :-/ teda s tím, že mám pomerove ke stehnum docela štíhlý lytka, ale tlustý kolena, což mě štve nejvíc. Přes ty kolena nemůžu dát žádný kalhoty užšího střihu a v sukni to často vypadá taky blbe. Bohužel jsem to mela i když jsem jinak byla fakt štíhlá.
    REK11
    REK11 --- ---
    LILY: tak to je asi jediny,co o sobe vklidu muzu rict.....stejne bych chtela hezky nohy :-)
    LILY
    LILY --- ---
    REK11: působíš žensky a o to jde :)
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: malý prsa jsem taky vždycky chtěla :)
    REK11
    REK11 --- ---
    tak pro demonstraci-fotila ma dcera (ted uz mam kratke vlasy), nevsimejte si podprdy prosim :-))

Jak mi rekl jeden kamarad, vsude vseho hodne :-)

LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: řeknu ti, že třeba moje mamka pas má krásnej, ale nohy jak sloupy a ženskejm s hubenejma nohama hrozně závidí. Prej by měnila hned ,) člověk prostě vždycky chce co nemá. já třeba odjakživa hrozně chci mít malý prsa :)))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LILY: Kašli na proporce... Celý život si při jakékoli váze zachovávám onen údajně magicky dokonalý poměr 0,7, ale nezdá se mi, že by kvůli tomu po mně muži nějak šíleli. ;-)
    LILY
    LILY --- ---
    Vzhledem k oblibě šatů Lady Vintage London v tomto klubu si tu dovolím dát odkaz na inzerát: [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám šaty / Praha Nusle, Vinohrady / 1300 CZK ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam