• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THERY: ta ma i facebookovou stranku, kde je nabizi, ne? Celkem vtipne na ni uvadi(ela), jak jde o zakazkovou tvorbu, prec jen ma mix ne jen Ldy V a cele to pusobilo trochu jako chlubeni se cizim perim. No a ceny ma prestreleny, to se IMO porad vyplati se tu dycky sabnout o postovny a objednat primo;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    THERY: A nevíš, jaké objednává velikosti?
    LILY
    LILY --- ---
    THERY: snažila jsem se tam zrovna tuhle někde najít ceník a všimla jsem si akorát u jedněch ceny 1800 Kč, což mi přijde dost...
    THERY
    THERY --- ---
    Včera jsem se dozvěděla, že už jde koupit šaty z Lady V i v Praze v kamenném obchodě.
    http://www.facebook.com/zlatapadesata
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tak si pak napiš, kam je mám donést...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: Jo, asi klidně :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: super, tak kdybys vydržela do konce příštího týdne, já bych se stavila. Vždycky jsem chtěla něco z Lady V.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: určitě... v Caresse. ve které si řekneš :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: mohla bych je někde vyzkoušet?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Holky, nechcete si někdo odkoupit tyhle šaty? Velikost 16.
    Jsou nádherný, vzor je zajímavej a barevně pěkný, opravdu dobře zpracovaný, s podšívkou, z fakt hezkého materiálu... Jen mi prostě nesedí ten zavřený výstřih nahoře... Nepřijdu si v nich hezky. A straně mne to štve, protože jsou fakt moc pěkný. Byly ve slevě, koupila jsem je za 700, teď se můžeme domluvit na nějaké slevičce. Měla jsem je na sobě na pár hodin včera, abych zjistila, jestli si nezvyknu. A fakt jsem si nezvykla, necítím se v nich dobře (mají o cca 3 cm kratší sukni, než by se mi líbilo)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RENFRI: hmm... tak mi jsou velké taky, tipuji, že by možná byly tobě (i když - je dost možné, že už je tě míň, jak ti ta kila šla rychle dolů, než mně) ;-)

a já si dnes udělala fakt velkou radost - urgent jsem potřebovala kalhoty na cestování - oblíbené Tatuum zafungovalo - koupila jsem tam úžasné jednoduché černé šaty s áčkovou sukní (osvěženy krásným červeným koženým páskem) a ještě k tomu s kapsami (miluji kapsy u šatů a sukní!) plus tmavě modré rifle... a pak ještě balerínky
    akorát nechápu, šaty jsou vel. 38 (40 mi prostě plajdaly) a rifle jsou 42

http://eshop.tatuum.com/en/dress/25512-eneti.html

já prostě nemůžu chodit nakupovat cíleně ;-) - musím danou věc koupit, když o "to" zakopnu, i když pak zruinuji rodinný rozpočet
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze recenze na Bandelettes - Vyjdou draho. Proste je to zasilka z US, takze pres celniky. Pominu-li samotny opruz s papirovani, osobnim dostavenim se na celnici, placenim DPH a poplatku ceske poste, tak suma sumarum se cena navysila o 141,-Kc na osobu. Coz je na takovy kousek krajky uz celkem dost.

Pak velikost - asi jsem blba, ale zmerila jsem si stehno podle navodu, pak si rekla, ale co, hubnu, vezmu o cislo mensi, at mi vydrzi, a ta mensi velikost je mi proste velka. Nechapu. Neni to zas az takovy problem, protoze stejne uz sev maji, takze je proste sesiju a zalozim a budu nosit, jen me to prekvapuje.

material - fakt jsou prijemne, zadna takova ta neprijemna umela krajka, jsou dostatecne siroke, takze pokryvaji dost velkou cast stehna, vypadaji fakt dobre a jsou prijemne.

A i kdyz mi jsou velke, tak drzi, ty silikonove pasky jsou dobre. Zkracovat budu tak o 3-4cm a presto v tuhle chvili drzi na svem miste a nehnou se.

Vtipna historka na zaver - pri proclivani se mnou lehce flirtoval celnik, nejdriv rika - Ja to proste musim rict, mate hrozne krasny vlasy. Tak jsem spitla, ze dekuju, on vyplnoval papiry a po ocku na me koukal a pak rika - takze co mate v te zasilce? Ja na to: Podvazky. On mel asi pocit, ze spatne rozumi, takze rika - pardon, co ze tam mate?
    Tak jsem zretelne na vsechny prepazky pronesla - "krajkove podvazky". Chudak zrudl az ke korinkum vlasu, co se mu v te chvili honilo hlavou ani nechci vedet. :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze Bandelettes mam u sebe, hlaste se mi o predani.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Bandelettes cekaji na celnici, dneska se tam nejspis dostanu, takze od zitrka by mohly byt k dispozici v Karline. Dam vedet.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ELLANOR: protože mne je prostě kus... jsem malá, navíc mám čím dýchat - díky tomu mi prodavačky mají tendenci vnucovat oblečení třeba o dvě velikosti větší než po pár vyzkoušení pravidelně zjistí, že jsem si nevymýšlela a opravdu mi vel. M (v Orsay S) je
    jinak to prostě vypadá na holce o dvacet centimetrů vyšší, obzvlášť, pokud je plochoprsá a má štíhlé nohy, a jinak na mne
    LILY
    LILY --- ---
    ELLANOR: já mám sice velikost 12, ale k tomu necelých 160 cm a v tramvaji mě někdy pouští sednout, protože si asi myslí, že mám prostorově výrazný trup proto, že jsem těhotná.

Jinými slovy se sice vlezu do kalhot kámošky, co dělala zamlada modelku, ale protože je o 30cm vyšší, tak holt tlustě nevypadá
    TUILE
    TUILE --- ---
    ELLANOR: tak pokud ma vysku 130 centimetru a potrebuje velikost 10, tak asi boubelata je, ne?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: ja zas bych u Elisabethy potrebovala ten vystrih zuzit:-)) (a to vetsinou mam v satech problem prave nahore)
    ELLANOR: v klubu boubelek mame heslo, ze toto se neresi, kdo je jeste, uz atp. boubelka;-)
    Ja se tady rozhoduju mezi 12 a 14, ale ja sem prcek a uplne normalne sem tlusta s asi tak 20 kily nadvahy:-) (a je mi jedno, jak mne kdo nazve, co ruzi je po jmene, jmenovat se jinak, voni stale stejne:-) )
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELLANOR: no, já jsem jim něco takového i s fotkou poslala.... neodpověděli :) ale za těmi úpravami si stojím... prostě zvětšit výstřih a zmenšit rukávy pomohlo :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ELLANOR: mám velikost 14 a nenazývám se boubelka. Považuju se úplně normálně za tlustou. :P
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Prosimvas, mozna tomu nerozumim, ale jaktoze se nekdo nazyva boubelka a pritom se rozhoduje mezi velikosti 10 a 12 ?! ja mam velikost 18 a povazuji se za.. nooo... za takovou normalni, boubelka si ani nerikam :)...
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Tak jsem si rikala, ze bych jako zpetnou vazbu mohla poslat svoji fotku nebo aspon vzkaz do Lady Vintage. Bylo by tam napsano asi toto:
    "Vase saty jsem si koupila o velikost vetsi nez bylo nutne. Pote co jsem je dvakrat zuzovala sama, ruply mi nervy a zanesla jsem to svadlene. S vysledkem jsem byla spokojena. Pak jsem jeste zvetsila vystrih, zkratila sukni a vymenila pasek a je to presne ono :o).. "
    Ale pritom/zaroven jsem s tema satama spokojena, objednala jsem si dalsi dvoje a ty (temer) nebudu upravovat :o)..
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: tak to by se mohlo být reálně tak 79cm, pokud jsou o 5 cm větší, než ty vel. 10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam