• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    HANELA
    HANELA --- ---
    CHIMERA: tak třeba to obleceni není to, po čem toužíte :-) jsem trochu starší :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    HANELA: do takovýho obchodu chci taky :D
    už jen se konečně dostat do té Prahy...
    HANELA
    HANELA --- ---
    Van Graf, prodavačky jsou velice ochotné, jdou a hledaj :-)
    Poslala jsem tam i kamarádku a také měla dobrou zkušenost.
    Prodavačka mi nanosila do kabiny oblečení, které bych ani nenašla, to jsem pak nevěděla, co vybrat.
    HANELA
    HANELA --- ---
    LADAVAZA: zkus ten obchoďák na Václaváku naproti Debenhamsu, najdu, jak se jmenuje :-)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Kam mám v Praze jít pro šaty na svatbu splňující cca následující: ke kolenům či lehce pod, s rukávem (či alespoň náznakem), bez výstřihů na zádech, nezdůrazńující pas (ten už jaksi nemám, břicho povolené). Velikost obvykle 16. Svatba bude začátkem listopadu v Norsku, takže materiál přiměřený těmto teplotám. Jsem prostý účastník svatby...Díky, jsem lehce nešťastná. Byla jsem v Debenhamsu, v MaS a víc jsem nezvládla. Cenu tak do 3000, počítám, že by se pak staly kouskem oblečení pro slavnostnější příležitosti..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BRUNA: já osobně mám dvouřadé tři a miluju je... dvouřadý je prostě fajn :)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MADIETTA: Tak jim dam mozna jeste sanci. Ja mam krome velkych prsou i celkove hodne siroka zada, postava trojuhelnik na spicce, a ty dve rady knofliku mi vzdy pripadly na me dost divne, rozsirujici.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BRUNA: když padnou, tak ne. ;-)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MORGAIN: ja se jim prave vyhybam, ale jak to pises, tak mozna nakej vyzkousim. To mel byt hlavne duvod pro ne-koupi ;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BRUNA: Já jsem si to dlouho taky myslela, pak jsem narazila na jeden, který se mi na mě líbil a teď mám dvouřadé už tři :-)
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MORGAIN: Ja si dvouradove nekupuju, prijde mi, ze prsatym neslusi (zvetsuji prsa jeste vic).
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: já třeba ta sebe upřímně říkám, že mně se nelíbí
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MAR_TINA: Mě se třeba docela líbí, ale mám už modrý a dva nepotřebuju :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN: něco se tam objeví, ale větší podíl zboží ve slevách bývají ty malé věci.
    Ten žlutý kabát mi přijde strašný střihem ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MAR_TINA: To překvapivě není až tak pravidlo, když hodíš filtr v sekci slev na 18SC, tak jsou tam je třeba žlutý letní kabát....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN: tyhle horní velikosti se nepropadají :(
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: Já ho nutně nepotřebuju, tak ještě zvažuju strategii zariskovat a vyčkat, jestli se třeba nepropadne až do slevového opbdobí, že bych si mohla říkat "a vždyť to bylo zlevněný" :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Maj na tebe hezkej kvalitni ledove modrej kabat, tak se nerouhej :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Jako jsem nerozhodná, protože má jasná pro - mají mou velikost a Pepperberry mi sedí i se mi líbí zpracováním, je hezký a poměr cena a složení materiálu mi přijde férový.
    Proti je, že je hodně světlý a já jsem prase, takže bych se trochu bála té ušmudlanosti.
    Asi bych neváhala, kdyby to byla třeba královsky modrá, nebo petrolejová nebo taková nějaký sytější, z té světlé jsem rozpačitá... ale zase už realita toho, že mimo pepperberry sedící kabát prostě neseženu... :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: bude to ušmudlané, vypadá už teď jak zašlej, modelka je hnusná a vůbec.... není to nic praktického... a to složení? Kdo chce sakra kabát z vlny a kašmíru??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam