• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Tentokrát mě šaty z lindy b.sedí jak na mě ušitý. Ale vtipné je to, že jsem si brala o číslo menší, protože mou velikost už neměli =)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak trochu je, no... Viz to mé několikaleté čekání. Mám pocit, že to je vel. 42 (mrknu doma). Mám je natěsno, když teď nosím vel. 36/38.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K Lindy Bop- tam taky to je o vesteni ohledne velikosti, co? :-)
    Koupila jsem tyto http://www.lindybop.co.uk/sale-c49/dresses-sale-c50/grace-black-cotton-swing-dress-p112 a tyto saty: http://www.lindybop.co.uk/sale-c49/dresses-sale-c50/audrey-midnight-blue-swing-dress-p44
    Velikost 14, pas pry 80 cm u obou uvedeno.
    No a ty cerny sou v pase tak o 8 centiku uzsi!!
    (mam je hodne natesno, kdezto ty modry si budu muset upinat paskem, ktery k nim byl)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mám dotaz k Lindy Bop (a sorry za duplicitu) - ty jejich doporučení na délku spodniček odpovídají? A odpovídají tak, že je akorát, nebo že viditelně vykukuje? Díky!

Jinak budu objednávat, kdyby se někdo chtěl přidat - [ LUCIASHECK @ Hromadne objednavky nejen spodniho pradla ]
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Hahá, tak ona se ta transakce zaúčtovala se zpožděním a strhlo se to už s novym kurzem a ne s tim, s jakym byla udělaná blokace :-D

Třeba u tebe taky účtujou pozdě :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Potěšil teď Bonprix, dá se tam vybrat ,-)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak to jo, já se udržela jen na pár triček :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: u nákupu za 160 liber už to rozdíl udělá :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak jako pořád je za 33 korun, takže ten pokles není zatím nijak závratný.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: pár dní zpátky jsem nakoupila kalhoty (trochu jsem se bála, že po úspěšném referendu libra vyskáče ještě výš, tento výsledek jsem poněkud nepředpokládala) a teď si řikám totéž :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: no tak s tím nákupem jsem mohla ten týden, než spadla libra počkat ;-)

Jinak přišlo to už snad v úterý, jsem zvědavá co udělaj po vyprání, některá jsou z hodně tenké bavlny...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALEXIS: pošta
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KLAIR: safrasporte a ja som zmeskala objednavku :( nebudete mat nejake naviac? (bezove unisexy asi C)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: jj, taky se mi nejlíp nosej Unisexy... krajkový jsou hezčí, ale já zase na ty krajky tak moc nedám, takže moje volba je jasná (ale fungujou obojí, to zas ne že ne)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: Tak bandaletky jsou nejprijemnejsi ty obycejne, ty krajkove jsou ale o to krasnejsi ;-) Uz se tesim na zitrek, az uvidim, jak funguji (zkouset to poprve doma by mi prisla skoda ;-))
    Kazdopadne diky..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    DIABOLUS: Třeba tyhle se mi líbily
    Chi Chi Curve Nia Dress - chichiclothing.com
    http://www.chichiclothing.com/products/Chi-Chi-Curve-Nia-Dress.html
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: ukaž nad čím ocháš?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: Diky moc.. tak pozitri se k vam snad konecne dokopu ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: dneska ještě 12 minut (čistě technicky vzato, než to tu zpohlavkuju, cca do 14:20), jinak ve všední dny do 7.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KLAIR: Prosim te, do kolika mate na te Korunni otevreno?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam