• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    NENICA
    NENICA --- ---
    Dobrý večer, děvčata.
    Jdu s prosíkem, jestli víte, kde sehnat levnější jeanové kraťasy nebo 3/4 kalhoty. Tak do 500 Kč a ve velikostech 46 a víc. Pokud někdo víte, děkuji za tip.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRAKIRA: máš je od nás? pokud ano, vyřešíme na místě
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    Holky, s dovolením dávám odkaz na inzerát na sukni.
    V tržišti mezi hubenejma věcma tyhle boubel dost často zapadnou. ;)

[ OFFERINGNABÍZÍM: Sukně F&F, nošená 1x / Praha 7 / 130 CZK ]
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: ja to nechci reklamovat, chci to opravit.. jakkoliv. Jednak bez nich nechci byt ani den a jednak je reklamace otrava. Napadlo me, jestli to treba uz nekdo neresil, at nezkousim jen tak nablind.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: Eh - reklamovat?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Na jedne z tech nekrajkovych bandaletek se mi roztrhnul silikon, na vsech ctyrech mistech (kolem svu z kazde strany, nahore i dole). Silikon se dal odlepuje a tim padem se i zvetsuje obvod. Muzete poradit, cim by to slo zalepit? :-/
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SEXILKA: mám červenou 60cm dlouhou. Půjčovné 300,- na čistírnu plus pošta.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Ahoj holky, potřebovala bych na 5.8. půjčit červenou nebo černou spodničku délku 28 pod http://www.lindybop.co.uk/sale-c49/dresses-sale-c50/ophelia-black-polka-dot-party-dress-p649
    Vrátím hned 6.8.
    Díky.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Tentokrát mě šaty z lindy b.sedí jak na mě ušitý. Ale vtipné je to, že jsem si brala o číslo menší, protože mou velikost už neměli =)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak trochu je, no... Viz to mé několikaleté čekání. Mám pocit, že to je vel. 42 (mrknu doma). Mám je natěsno, když teď nosím vel. 36/38.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K Lindy Bop- tam taky to je o vesteni ohledne velikosti, co? :-)
    Koupila jsem tyto http://www.lindybop.co.uk/sale-c49/dresses-sale-c50/grace-black-cotton-swing-dress-p112 a tyto saty: http://www.lindybop.co.uk/sale-c49/dresses-sale-c50/audrey-midnight-blue-swing-dress-p44
    Velikost 14, pas pry 80 cm u obou uvedeno.
    No a ty cerny sou v pase tak o 8 centiku uzsi!!
    (mam je hodne natesno, kdezto ty modry si budu muset upinat paskem, ktery k nim byl)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Mám dotaz k Lindy Bop (a sorry za duplicitu) - ty jejich doporučení na délku spodniček odpovídají? A odpovídají tak, že je akorát, nebo že viditelně vykukuje? Díky!

Jinak budu objednávat, kdyby se někdo chtěl přidat - [ LUCIASHECK @ Hromadne objednavky nejen spodniho pradla ]
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Hahá, tak ona se ta transakce zaúčtovala se zpožděním a strhlo se to už s novym kurzem a ne s tim, s jakym byla udělaná blokace :-D

Třeba u tebe taky účtujou pozdě :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Potěšil teď Bonprix, dá se tam vybrat ,-)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak to jo, já se udržela jen na pár triček :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: u nákupu za 160 liber už to rozdíl udělá :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: tak jako pořád je za 33 korun, takže ten pokles není zatím nijak závratný.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: pár dní zpátky jsem nakoupila kalhoty (trochu jsem se bála, že po úspěšném referendu libra vyskáče ještě výš, tento výsledek jsem poněkud nepředpokládala) a teď si řikám totéž :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: no tak s tím nákupem jsem mohla ten týden, než spadla libra počkat ;-)

Jinak přišlo to už snad v úterý, jsem zvědavá co udělaj po vyprání, některá jsou z hodně tenké bavlny...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALEXIS: pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam