• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: to aby sis pak pořídila kolo, aby si tu tisícovku zhodnotila :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Voilá!

Dámská cyklistická sukně KILPI JOLA-W černá (kolekce 2018) | hs-sport.cz
    https://www.hs-sport.cz/damska-cyklisticka-sukne-kilpi-jola-w-cerna-kolekce-2018-p231123/

Děkuji všem.
    Pokud se po 5.6.2018 neozvu... (teba bude pršet, že? ;)
    ACKO
    ACKO --- ---
    TERA79: jestli jsi opravdu rozhodnutá do toho jít, zjisti si přesně, jaký to bude terén, další past je, jaký to půjčený kolo bude mít sedlo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: v rámci každodenního sportování jsem se rozhodla chůzi střídat 2x týdně s kolem. Tak holka, to kolo dávám max. 1x týdně (20 km jezdím po krásné, rovné cyklostezce, aby to dalo tu hodinku) protože další tři dny si léčím pipinu (a někdy i kostrč). Takže ti taky říkám - tu plínu chceš. A já si ji při nejbližší příležitosti taky míním pořídit :D
    FAITH
    FAITH --- ---
    TERA79: Nevies, ci ta agentura nema nahodou k dispozicii aj elektrobicykle? To by mohla byt cesta. Ist teren niekde okolo Blanska, tam by sa to mohlo hodit.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TERA: holky, co ti radí ty sportovní hadry, maj recht! Ty hadry pro cyklistiku nejsou z prdele, pro fetiš cykloušů-lycroušů! Je tam ta prdelní plena, aby se zamezilo otlačkám...a jestli teda nejezdíš a půjdeš na kolo ještě frajersky za dámu, budeš si pak pipku chladit pár dnů :)))) Myslím, že frajeřit s cool hadříkama může někdo, kdo jezdí furt a má už sedinku pořádně otlačenou:)
    Jak píše Zuzka- dolů si dej ty vhodný kalhoty a přes to nahoď sukni/šaty. Jo a to, že po Berlíně jezděj holky se sukněma do půli lýtek, ty se jen projížděj na rovným terénu a jezděj tak denně! Takže uměj, aby se jim sukně nikde nezapletla. Takže doporučuju sukni po kolena (těsně pod)!
    Chápu, že se v sportovních hadrech necítíš a chceš být slušivá, ale někdy je potřeba myslet na praktické věci na úkor estetiky! :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: no jestli to bude nad 5 km, tak si pořid tyto https://www.decathlon.cz/cyklisticke-kalhoty-100-cerne-id_8354322.html#v2112839

Decathlon je prozákaznicky myslící firma s optimistickým čislováním velikostí, takže se 46 chceš L, maximálně XL.

A přes to si vezmi libovolnou ačkovou sukni ke kolenům.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: jo, jednu letitou tenisovou sukni mám na brusle, novu nemůžu sehnat. Když už je dost velká, je zas proti té původní krátká.
    Ještě můžeš koukat na golfové sukně.

TERA79
    TERA79 --- ---
    AIJA: Plasty.

ZUZKAOU: Mno, postěžovala jsem manželovi a ten mě uklidnil, že se určitě 30 km nepojede. Že se zákazníci vzbouří, mám být klidná. Tak se tu pokouším rozvíjet svůj klid.

Tenisová sukně i šaty nalezeny, ovšem nikdo nepředpokládá, že by se na kurt vrhla dáma s konfekční velikostí 46. (Teď jdu rozklikávat ty, co se mi nelíbily nebo jsou podle mého názoru zbytečně drahé).
    ACKO
    ACKO --- ---
    TERA79: pokud nejsi zvyklá jezdit na kole, nemáš na to hadry a pojedeš na půjčeným kole, tak to odpískej...fakt, nestojí to zato
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: hele na 30 km prostě chceš tu plenu... přes to třeba tři sukně, ale i tak to při nezvyku na delší trasy na kole bude nepříjemné. bez pleny to bude tortura...
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Tyyyjooo, kde to děláš:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ha!
    Existuje úchvatná věc! Říká se jí tenisová sukně! Jsou to kraťasy a kolem sukně, různě dlouhá sukně. A některé se tváří víc jako sukně, než sportovní potřeba.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    KLAIR: To je cesta, kudy bych se vydala. Háček je v tom, že těch 60 vybavení pro nás přiveze agentura. Pořádáme kdesi v Blansku. Jedu organizovaně s kolegy autem, bez kol. I tak zase budu poslouchat hromadu keců o kufru. Oni jedou se sportovní taškou a tou šprckou na oblek, já pečlivě šaty skládám, abych je měla co nejméně pomačkané, neudělám kuličku a po vytažení to není poznat, taky se nečešu ručníkem, však to asi znáte.

Zatím mě nic neuchvátil z toho, co tasil google. Mé nejkratší šaty jsou sice ke kolenům, ale se širokou sukní a pak mám malé černé pouzdrovky, ani jedno jsem nevyhodnotila jako vhodné.
    Zkusím ještě př. týden cestou z Vinohrad sekáče a najít sukni nebo šaty tak, abych pod to oblékla 3/4 legíny. Včera jsem si do nich vlezla a jsou mi. Mám jedny kecky a pak boty na tůry, sandále mám pouze na klínku nebo na podpatku.
    Tajaktak budu vypadat jak tydýt a ještě k tomu pojedu na kole. Já musela být v minulým životě strašná mrcha.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TERA79: co retro kolo a šaty?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    možná by byla snesitelná kombinace 3/4 legíny a tunika přes ně. Prostě aby ses cítila dobře, ale mohla vylézt do sedla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERA79: jo tak. Dá se vzít cyklo spoďáry (zrovna teď má tchibo) a přes to nějakou sukni, volnější, nad kolena. Ale zase zvyšuješ riziko, že při nasedání nebo sesedání se zasekneš. Tričko stačí obyč, funkční dresy nepotřebuješ. Dobře se jezdí v teniskách s běžnou podrážkou i ve sportovních sandálech. Fajn je mít dost pití (voda s citronem, dá se pít i teplá), něco na hlavu, co ale nepadá a rukavice.

A šetřit síly a do kopce si nechat pomoci.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: Loni jsme měli závody na dračích lodích a střelby, to se dá. Beach byl, ale ten občas pinkám s mužem. Kolo! Ale i tak moc děkuju, i vzdálená podpora se počítá.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAR_TINA: No naznačila jsem, že výbavu nemám. Kalhoty s plínou na mě nedostanou ani pod výpovědí. Chci tomu jít naproti, abych mohla říct, že jsem to nevzdala. V rámci svých možností. Googlim šaty na sport, šaty na kolo a pod, ale jaxi to vše prezentují na štíhlých, nic co by alespoň naznačilo směr. Tak jsem se zkusila zeptat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A soucit mám zejména proto, že jsem začínala v podniku, kde se hrál volejbal. Volejbal! Včetně každotýdenních tréninků a každoročního obrovského podnikového turnaje mezi pobočkama.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Už jen ta představa, že nějaký chudák má výhled na mou -vy víte co- na tom ohavném a nepohodlném sedle, brrr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam