• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: tak to se ti kryje s tím srazem, co navrhuje [ ARGANNAH @ Boubelky - aneb mame radi kila navic .... ] ;-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SEXILKA: Ženy sobě! Byla to veliká podpora, skoro bych je pozvala všechny na víno.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TERA79: Koukám, ze všechny boubelky nyxu ti držely pěsti. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Tak zatím bez ztráty kytičky:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Tak jen krátce hlášení!

Včera ve dvě nástup ke kolům, v 13.47 se pustil slejvák na spoďáry a vydrželi to vylívat kýblema až do 16h.
    Takže za mě 1*. Na kolo jeli jen opravdoví vytrvalci a startovali za mžení, bez blatníků. Rozhledna zavřená. ;)

Tak jsem vynesla nové plavky do slaného bazénu, pak do vířivky. Duchaplně konverzovala se zákazníky, co měli na kolní výlet dost podobný názor ( a to dokonce stáhli trasu na 15 nebo 20 km, podle vlastního výběru).

Zákazníci byli skvělí. Trochu mě to nakoplo, je hezké mít pozitivní odezvu z druhé strany, když vaše mateřská základna si s váma vytírá tentonobc.

Akorát jsem byla překvapená škálou oblečení od sandálu s fuskama po malé černé.
    A tradičně pindy kvůli kufru, dají se složit šaty se spodnicí do palubního kufru tak, aby byly použitelné a zároveň se tam vešlo vše, co potřebuje standardní Češka na 3 dny?
    Jestli tu vydržím dalších 13 let, asi si budu teda muset pořídit něco menšího, je fakt, že kufřík byl prázdný (a relativně lehký), jen je prostě větší, no.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Kamarádka prodává šaty z Pepperberry, jsou spíš pro prsatou, než až tak moc boubelatou, ale třeba by někomu z vás sedly:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Šaty Bravissimo Pepperberry 12SC / Praha / 500 CZK ]
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Zlato, nevyskytnu, vyrazím do Decathlonu. Díky!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: byla jsem v HK v Decathlonu.. velikostí tam mají spousty :) bych ti to i půjčila klidně, ale to se tu asi nikde nevyskytneš vid
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PISTA1: A to je nějaká neutrální a universální věc? Protože mi to kolo přivezou a budeme se seznamovat tělo na tělo až jaxi přímo těsně před akcí na trati.

Ještě zkusím ten Decathlon, jak mi doporučovala ZUZKAOU:
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    TERA79: Tak to zkus obráceně, místo plíny do kalhot, kup gelovej potah na sedlo, pak můžeš jet v čemkoliv a efekt je stejnej ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    No ale musím uznat, že je to opravdu komický obleček. :DDD

Krom toho, že je to nepříjemné neuvěřitelně, tak jak je mi to velký, už asi vím, jak se cítí Herma Froditová!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Dášo, jsem v pjordelce, plína dneska přišla a je mi to velký, plandá mi to kolem stehen, sukně, že když foukne, tak mě to poponese. Kdes byla na plíně za 200? Už ty internety asi nestíhají, abych to otočila.

A to podle tabulky jsem měla obavu, aby mi to bylo a nikde netlačilo, krleš!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: jj ale z druhý strany bytu :) hlavní trasy zůstavají historicky nedotčené (super.)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Luxusní! Chce to koženou bundu a tetování. Vždyť jsi někde psala, že vámn položili nový kobereček pod okny, tak jsem to asi blbě pochopila.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: kdepak fichtla! Mám krásnýho sršňáka :D /přezdívka vznikla z vosy na bonbonu, respektive bonbonu na vose :D - sice vypadám jak kretén, ale v mým věku mi to už je dost jedno :D
    A po pevnosti s tím jezdit moc nejde, jsou tu všude kostky a to je fakt o držku s těma kolečkama, ale jakmile vyjedu na rovnou cestu.. jsem jak drak! :D

TERA79
    TERA79 --- ---
    TALENKA: Dala bych Ti pusu!
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    TERA79: Jo a jsou tam skvělý ženský masérky, doporučuju.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    TERA79: Tak hotel Panorama bude blaženou odměnou za všechny tvé stresy a příkoří. Výborná kuchyně, krásné prostředí, exkluzivní výhled, pokud budete do údolí, skvělý personál a doufám, že využijete i wellness, co tam je. Včetně vnitřního a venkovního bazénu. Toho slaňování se neboj. Hotel má snad 3 patra a v tom vrchním je plošina, kde tě na popruzích a laně pustí nad areálem mírně směrem dolů. To je na pohodu, fakt. A to elektrokolo ber ;).
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Jakože fichtla? Doufám, že jsi i outfit vyladila dostatečně retro. :) Tam snad plínu nepotřebuješ.

To musí být super, jezdit po pevnosti na skutru.

Tchán má v garáži zánovního pionýra, to je tak krásná věc.
    Akorát já po letech v AŠ , na motorku nevlezu nikdy. Když si vzpomenu na všechny příběhy, co vyprávěla sestra z RZ, když dala cígopauzu mezi přednáškama z první pomoci a k tomu švagr na vozíku...no, ale krásný jsou. Vespy třeba, ou jé.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: tak elektrokolo zní taky poměrně slibně :D Já před pár dny podědila padesátku skutra a musím říct, že se stal mým miláčkem číslo jedna - vítr ve vlasech jako na kole, ideální rychlost pro kochání a žádné šlapání :) /a teď mi muž ještě spravil baterii, takže nemusím nakopávat nožně, ale startuju čudlíčkem jako královna :D Jen škoda, že ho můžu využít jen na drobné pojíždky a nákupy, protože normální nákup pro ty moje pažravce tam nenaložím :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam