• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: doufám, že to je privat, na screening jdu za 11 dní a svatbu mám 29..navíc jsem si odbyla oznamování s prvním a tohle druhé je tak nečekané, že to asi ani nikde říkat nebudu.. ono teda už ted, kdo mě potká, tak si nemůže nevšimnout.. je to 5.té těhotenství a břicho vyrostlo okamžitě..
    nemáš ještě prosím fotku celých šatů..
    KLAIR: jj to tam budou všichni vědět, to je jasný, za a nebudu pít a to by opravdu nikomu neušlo a za b už budu mít právě po screeningu, takže ty svatební šaty si nechám.. nicméně mě koušou na ramenou - jak jsem těhotná, tak mám nějakou citlivou kůži.. takže určitě chci mít možnost se do něčeho převléknout..
    už přes hodinu sjíždím vinted, jsem na nějaký 80 stránce a zatím mě nic moc nezaujalo.. jako určitě do těch šatů nechci dát víc jak 500, ale abych je mohla ještě těhotná využít celé léto..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: a teda.... budu upřímná... můžu? já bych to bříško fakt radši přiznala.... a pořádně. Ať je vidět, že jsi těhotná. Protože takhle je to přesně to "je tlustá nebo těhotná"?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že je to privat.

mohla bych ti půjčit své svatební, těhotenské jsou, ale nejsou bílé https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/...pg?_nc_cat=0&oh=46acdec886b0b97cb6c61d18c02b731f&oe=5B786805
    jo, a jsou jen ke kolenům. ale bylo mi v nich dobře :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    btw je to tu privat nebo ne?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Dámy, mám velký problém a potřebuji pomoci, poradit..
    Za 2 týdny se vdávám, dneska jsem byla na zkoušce šatů a musela jsem od února vzít o číslo větší.. jaksi jsem se nečekaně začala zakulacovat pouze v oblasti bříška.. takto jsem se zakulacovat měla ideálně po svatbě, nicméně ten někdo se rozhodl, že správný čas je před svatbou..
    Do šatů se teda tak nějak vejdu, nicméně se už nevejdu do šatů, které jsem měla na převlečení.. Nemáte pro mě někdo na půjčení nějaké dlouhé pohodlné šaty velikosti 44? mě už se nechce nikde lítat a shánět, navíc jsem unavená a je mi furt blbě, takže na to ani nemám chut a sílu..
    koukám ještě po netu, třeba něco levného, dlouhé šaty na zem, které využiju i v létě (případný tip na netu taky beru, ale nikam do obchodu už nejdu)..

TERA79
    TERA79 --- ---
    ZUZKAOU: No toto! Dámy?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: tak to se ti kryje s tím srazem, co navrhuje [ ARGANNAH @ Boubelky - aneb mame radi kila navic .... ] ;-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SEXILKA: Ženy sobě! Byla to veliká podpora, skoro bych je pozvala všechny na víno.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TERA79: Koukám, ze všechny boubelky nyxu ti držely pěsti. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Tak zatím bez ztráty kytičky:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Tak jen krátce hlášení!

Včera ve dvě nástup ke kolům, v 13.47 se pustil slejvák na spoďáry a vydrželi to vylívat kýblema až do 16h.
    Takže za mě 1*. Na kolo jeli jen opravdoví vytrvalci a startovali za mžení, bez blatníků. Rozhledna zavřená. ;)

Tak jsem vynesla nové plavky do slaného bazénu, pak do vířivky. Duchaplně konverzovala se zákazníky, co měli na kolní výlet dost podobný názor ( a to dokonce stáhli trasu na 15 nebo 20 km, podle vlastního výběru).

Zákazníci byli skvělí. Trochu mě to nakoplo, je hezké mít pozitivní odezvu z druhé strany, když vaše mateřská základna si s váma vytírá tentonobc.

Akorát jsem byla překvapená škálou oblečení od sandálu s fuskama po malé černé.
    A tradičně pindy kvůli kufru, dají se složit šaty se spodnicí do palubního kufru tak, aby byly použitelné a zároveň se tam vešlo vše, co potřebuje standardní Češka na 3 dny?
    Jestli tu vydržím dalších 13 let, asi si budu teda muset pořídit něco menšího, je fakt, že kufřík byl prázdný (a relativně lehký), jen je prostě větší, no.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Kamarádka prodává šaty z Pepperberry, jsou spíš pro prsatou, než až tak moc boubelatou, ale třeba by někomu z vás sedly:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Šaty Bravissimo Pepperberry 12SC / Praha / 500 CZK ]
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Zlato, nevyskytnu, vyrazím do Decathlonu. Díky!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: byla jsem v HK v Decathlonu.. velikostí tam mají spousty :) bych ti to i půjčila klidně, ale to se tu asi nikde nevyskytneš vid
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PISTA1: A to je nějaká neutrální a universální věc? Protože mi to kolo přivezou a budeme se seznamovat tělo na tělo až jaxi přímo těsně před akcí na trati.

Ještě zkusím ten Decathlon, jak mi doporučovala ZUZKAOU:
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    TERA79: Tak to zkus obráceně, místo plíny do kalhot, kup gelovej potah na sedlo, pak můžeš jet v čemkoliv a efekt je stejnej ;)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    No ale musím uznat, že je to opravdu komický obleček. :DDD

Krom toho, že je to nepříjemné neuvěřitelně, tak jak je mi to velký, už asi vím, jak se cítí Herma Froditová!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Dášo, jsem v pjordelce, plína dneska přišla a je mi to velký, plandá mi to kolem stehen, sukně, že když foukne, tak mě to poponese. Kdes byla na plíně za 200? Už ty internety asi nestíhají, abych to otočila.

A to podle tabulky jsem měla obavu, aby mi to bylo a nikde netlačilo, krleš!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    TERA79: jj ale z druhý strany bytu :) hlavní trasy zůstavají historicky nedotčené (super.)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    APRILMOUSE: Luxusní! Chce to koženou bundu a tetování. Vždyť jsi někde psala, že vámn položili nový kobereček pod okny, tak jsem to asi blbě pochopila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam