• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Já bych se taky přidala, měnila bych, záleží na termínu :)
    Děkuju!
    MUZA
    MUZA --- ---
    + jeste veci ve vel. 44 /46/48/50...
    MUZA
    MUZA --- ---
    MORGAIN: muzem udelat anketu?
    Kdo ma veci?
    Kdo by prisel na zkouseni?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MUZA: Tak to záleží na tom, kolik by nás bylo...
    MUZA
    MUZA --- ---
    MORGAIN: ja mam pripravenou hromadu obleceni, ze to sem dam, ale nejsem schopna to namerit a nafotit... Je toho fakt hodne... Za me skvely napad!

Ale kde to udelat, aby si holky mohly zkouset?
    HANELA
    HANELA --- ---
    TERA79: moc hezký vzor i barva na léto. Pak sem hoď fotku :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TERA79: úplně skvělé, hurá do toho
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    TERA79: Mne to prijde v pohodě, bílé to není ani zdaleka
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ALEXIS: Mno na pozvánce stojí toto:

obřad i následné Veselení bude probíhat v areálu penzionu, který budeme mít pro sebe.
    Svatba je venkovní za každého počasí!
    Dresscode: společenské oblečení na obřad, na večer smart casual (nedbalá elegance)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TERA79: podla mna su svetle saty v pohode a 50s strihy su slusive, ale nemam nacitanu etiketu a pravidla na svadbach, tak uvidime az sa vyjadri niekto znalejsi :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ehm, mohu zase poprosit o radu?
    O víkendu jdeme na svatbu, fce řadový divák, prostě rodina za strany ženicha.
    Mám dvě verze šatů, tak abych ladila s mužem a dcerou, přičemž radši bych šaty v tomto printu.

Nemám být celosvětlá a už vůbec bílá, to je pro pannu nevěstinku, ale pořád váhám, jestli je to vhodný (střih 50.léta, široká sukně, vypasovaný vršek)-jestli to není světlé, tak jak to nemá být.
    Předesílám, že se v těch šatech cítím skvěle, mám je ráda.

SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Me se ta myslenka taky libi ;)
    ISCH
    ISCH --- ---
    MORGAIN: Jsem pro. Mam tu nejaky veci a jste budu delat probirku...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Úplně mám pocit, že by měla smysl nějaká výměna hadrů v téhle komunitě. Na běžné výměny oblečení kamarádek nechodím, nic pro mě tam není a obvykle tam ani není moc nikdo, kdo by užil, co přinesu, ale v téhle skupině by to mohlo mít smysl.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Umím si to představit, patřím mezi ty, co i v době, kdy tlusté nebyly, byly za tlusté považované, protože jsem přerostlá - velká, vysoká, statná kostra, osvalená.
    A přitom v rodině nikdo takhle velký není - táta byl vysoký, ale leptosom, na mamčině straně jsou lidi statnější, ale nejsou vysocí. Akorát ve mě se to sešlo, takže měřím 180 a mam ramena širší než polovina chlapů, co znám, k tomu i široké boky, velké nohy a ruce a tak. A do toho velký prsa...
    Mamka je nicméně spíš případ 1 z mého příkladu a má poměrně vysokou sebereflexi. Takže poukázáním na to, že to co dělá, je tak trochu kontraproduktivní a že já si pořeším život po svém pomohlo a už mam celkem pokoj. Ale teda samozřejmě k tomu něco takového udělat člověk stejně nejdřív potřeboval dospět a srovnat si to sám v sobě. Ve věku, kdy tyhle pindy přijdou, na to člověk nemá, to je jasný, takže ty komplexy vzniknou, pěkně se rozvinou a až zpětně, když se s nima člověk trochu vypořádá, je schopen taky umlčet kritiky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: jestli tam není nějaký prachstrach z obřího jedince, že jí při sběru kořínků zašlápne, přidusí, odtáhne do své jeskyně a sní.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: tohleto (bod 2) má celý život moje švagrová. Tchyně je drobounká, 155 cm, 45 kilo i s botama, je taková celý život, jí jak vrabec, trpí nechutenstvím. Švagrová je po někom z příbuzenstva o 20 cm vyšší než ona a má postavu plavkyně - široká ramena, mohutnou kostru, je přirozeně osvalená. Tchyně do ní celý život vandruje, jak je tlustá a jak nesmí jíst a tloustnout ještě víc, švagrová v podstatě nikdy v životě nejedla normálně, celý život je na nějakých dietách, cvičí jako blázen, nemá na sobě gram tuku navíc a tchyně jí pořád, pořád říká, že je moc veliká.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: malinove poustim po zkousce doma ;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: tak já bych ráda zkusila
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Simča si vzala malinové, modré jsou pořád volné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam