Odmalička jsem od máti slyšela "Nežer, seš tlustá", otec zase, když mi narostly prsa a okamžitě se vahou (a genama) prověsily, prohlásil: "Dělej s těma prsama něco, nebo budeš nešťastná." CO jsem s nima jako měla dělat, ufiknout? Přešít ve čtrnácti? Drželi mě v tom, že jsem tlustá i v době, kdy jsem byla jen příjemně baculatá. S průpovídkami, ať se raději soustředím na kariéru, protože chlapi maj radši hezký holky, ne ty chytrý. Neuměla jsem ani mluvit s chlapama a to i v době, když jsem objektivně měla na to, aby mi leželi u nohou.
Jediný lék - podařilo se mi seznámit se s mužem, který kila navíc miluje. Čím víc, tím líp. A nestydí se za to, nestydí se za mě. Obdivuje mě, otlapkává mě, lichotí mi. Dokázal mě přesvědčit o tom, že i s kilama navíc jsem atraktivní, tím pro mě udělal strašně moc. Teď už jsem regulérně tlustá. A až teď - díky němu a dobrému prádlu z Caresse :D jsem schopná přijímat sama sebe taková, jaká jsem. S malinkými výkyvy.
A tenhle můj muž ví, že kdyby řekl jen jedno negativní slovo na adresu vzhledu naší dcery, zašlapu ho do země. V tom jsem nekompromisní. Takže dceři říkám, že je krásná. Mně to máma nikdy neřekla. Snad bude mít dcerka jednodušší život.