• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    HANELA
    HANELA --- ---
    VERUKEBA: mám dvakrát dobrou zkušenost s Van Graafem na Václaváku. V suterenu je oddělení "lepších" šatů, ujala se mě tam pokaždé prodavačka a vše se mnou prošla. takhle si představuji obsluhu.
    Navíc mi tam ještě nanosila další věci, aby bylo možné srovnávat, plus u kabinek mají boty na podpadku :D

Nevím tedy, kolik do toho chceš investovat. První šaty na synovu promoci byly cca 3800, to byly i s kabátkem, druhé taky tak nějak, asi, už se nepamatuji.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Potrebovala bych saty na sestrenky svatbu. Poradite nekdo kamenny obchod v Praze, kde by mi pomohli vybrat, pls? Vel.46-48.
    Zadny saty nemam a ani netusim, kterej strih bych mela hledat atd atd... :) Snad to do ty doby otevrou
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vyřazuju hromadu věcí velikosti 42. Nechcete se někdo z Prahy přijít mrknout? Nechce se mi to fotit, je toho spousta. Covid jsem neměla a prokazatelně nemám. :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: inu, tak nic.... minimální objednávka 1 000 kusů, platba předem a velkoobchodní sleva pouhých 30% je mimo moje možnosti jak skladovací, tak finanční.....
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: tak to doporučuju. zároveň jsou přes břicho fakt volný, takže jsem s nima dala celé těhotenství, ale nesjíždí.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: už to řeším
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: to bych přesně uvítala.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    HHANULKA: Jj, já je kupuju a jsou super.
    Mají hodně vysoký pas, pokud je to něco, co vám spíš nevyhovuje, tak vám spíš vyhovovat nebudou. Ale pokud vám naopak vyhovuje mít tím krytá i záda a ledviny a tak a mít to v podstatě až pod prsa, takže to nepřeřezává špeky na břiše, tak jsou přesně k tomu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    HHANULKA: zvažuju je k nám do obchodu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: posílaj to z Hollandska, takže bez proclení.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    XMARGE: Šlo to přes celní správu? Nebo ti to přišlo normálně domů?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: mám za sebou první objednávku. Brala jsem 80 DEN punčocháče a jsou super' Měkký, pohodlný, drží, kloužou až po delší době (jakože po hodině chození). Chystám se na 50 DEN a ty šortky pod sukni na léto.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s tímhle e-shopem? Případně měla byste některá zájem udělat hromadnou objednávku?
    All Products – Snag Tights EU
    https://snagtights.eu/collections/all-products
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: ne nejsem =/
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SEXILKA: myslím, že je už rezerovované v komentářích, pokud ten komentář nejsi ty.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: prosím si to černé bolerko, LB. Dekuji
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nějaké věci, které mi už nikdy nebudou a nemá smysl je syslit :-), klidně komentujte přímo fotky v albu, když něco chcete. Jsou tam šaty, kalhoty, larpová a taneční trička, podprsenky, luxusní kostýmek a tak....
    Za odnos, Praha Skalka, nebo předání po Praze. Případně možnost poslat zásilkovnou, když si jí zadáte.
    https://photos.app.goo.gl/Py79VKihRnWfPisz6
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VERONIKA22: nosim tez rada tehotenske bokovky s napletama jeste to nikdo nekomentoval :) jinak daji se sehnat bokovky s vysokym zadkem a nizkym predkem ale je to voser:( nekdy si kalhoty nechavam sjizit svadlenou ale od objevu tehotenskych bokovek si rochnim
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nemáte někdo tip na leginy pro plus size, který neprosvítaj a maj kapsy?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERONIKA22: nikdo si toho nevšimne.
    v posledním těhotenství jsem nosila těhotenské kalhoty/sukně něco jako od 8. týdne, protože pevný pas mi zhoršoval nevolnosti (i když jsem všechno normálně zapnula).

když jsem to ve 4. měsíci oznamovala, tak se všichni děsně divili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam