• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ALEXIS: Kterou?
    MALKE
    MALKE --- ---
    XMARGE: ona ta Violeta má velikosti jinak, mám 44/46 (jak kde a jak u čeho) a myslím, že jsem snad brala i M u něčeho a ok.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALEXIS: :) já právě už rok nekojim a nosím kojící :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SIMCIIQ: Já nosím bezkosticovou kojicí Panache, protože je mega pohodlná. :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Mě je spíš zmáčkne k sobě.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MORGAIN: heleď nedělá prsa sto kilaku od sebe? Jinak to vypadá jako dobrá varianta a ještě jsou ty podprdy dvě a to se vyplatí :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ALEXIS: no ty woe ta cena.. Jsem matka od dvou malých dětí s mega hypotékou na krku. Takový luxus si nemůžu dovolit :)) &)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Já mam na tahání doma když nechci mít kostice vylevněnou z Bon Prix tuto https://www.bonprix.cz/produkt/odlehujici-podprsenka-bez-kostic-2-ks-v-baleni-tmav-modra-tlova-962154/#image
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SIMCIIQ: Známá má bezkosticovou značky Page underwear a je spokojená: https://www.baraseverin.eu/
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: mobil mě opravoval.. Kostice
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Dámy nemáte tip na bezkosticovou podprsenku ala sportovní, pohodlná na doma (jsem pět let doma a odvykla jsem si na Loštice i když příští rok jdu do práce, tak mě to čeká).. Chci něco na zahradu a tak.. Už mě nebaví baví, jak mi že všech lidl podprsenek lezou prsa.. Velikost 90E
    AIJA
    AIJA --- ---
    KALHOTKA:
    Ukaž!:-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KALHOTKA: prosímtě, co máš normálně za velikost? Já jsem tam z adala svoji váhu a výšku a i když nromálně mám 46, někde 48, tak mi to napsala, že mi bude sedět L... to mi přijde jako blbost..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HANELA: Super. Diky za tip. Minimalne mi poradi, co mi sedne a co ne. Představovala bych si tak do 2000, ale urcite tam skocim, az to půjde. :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    VERUKEBA: mám dvakrát dobrou zkušenost s Van Graafem na Václaváku. V suterenu je oddělení "lepších" šatů, ujala se mě tam pokaždé prodavačka a vše se mnou prošla. takhle si představuji obsluhu.
    Navíc mi tam ještě nanosila další věci, aby bylo možné srovnávat, plus u kabinek mají boty na podpadku :D

Nevím tedy, kolik do toho chceš investovat. První šaty na synovu promoci byly cca 3800, to byly i s kabátkem, druhé taky tak nějak, asi, už se nepamatuji.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Potrebovala bych saty na sestrenky svatbu. Poradite nekdo kamenny obchod v Praze, kde by mi pomohli vybrat, pls? Vel.46-48.
    Zadny saty nemam a ani netusim, kterej strih bych mela hledat atd atd... :) Snad to do ty doby otevrou
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vyřazuju hromadu věcí velikosti 42. Nechcete se někdo z Prahy přijít mrknout? Nechce se mi to fotit, je toho spousta. Covid jsem neměla a prokazatelně nemám. :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: inu, tak nic.... minimální objednávka 1 000 kusů, platba předem a velkoobchodní sleva pouhých 30% je mimo moje možnosti jak skladovací, tak finanční.....
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: tak to doporučuju. zároveň jsou přes břicho fakt volný, takže jsem s nima dala celé těhotenství, ale nesjíždí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam