• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KALHOTKA: prosímtě, co máš normálně za velikost? Já jsem tam z adala svoji váhu a výšku a i když nromálně mám 46, někde 48, tak mi to napsala, že mi bude sedět L... to mi přijde jako blbost..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HANELA: Super. Diky za tip. Minimalne mi poradi, co mi sedne a co ne. Představovala bych si tak do 2000, ale urcite tam skocim, az to půjde. :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    VERUKEBA: mám dvakrát dobrou zkušenost s Van Graafem na Václaváku. V suterenu je oddělení "lepších" šatů, ujala se mě tam pokaždé prodavačka a vše se mnou prošla. takhle si představuji obsluhu.
    Navíc mi tam ještě nanosila další věci, aby bylo možné srovnávat, plus u kabinek mají boty na podpadku :D

Nevím tedy, kolik do toho chceš investovat. První šaty na synovu promoci byly cca 3800, to byly i s kabátkem, druhé taky tak nějak, asi, už se nepamatuji.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Potrebovala bych saty na sestrenky svatbu. Poradite nekdo kamenny obchod v Praze, kde by mi pomohli vybrat, pls? Vel.46-48.
    Zadny saty nemam a ani netusim, kterej strih bych mela hledat atd atd... :) Snad to do ty doby otevrou
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vyřazuju hromadu věcí velikosti 42. Nechcete se někdo z Prahy přijít mrknout? Nechce se mi to fotit, je toho spousta. Covid jsem neměla a prokazatelně nemám. :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: inu, tak nic.... minimální objednávka 1 000 kusů, platba předem a velkoobchodní sleva pouhých 30% je mimo moje možnosti jak skladovací, tak finanční.....
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: tak to doporučuju. zároveň jsou přes břicho fakt volný, takže jsem s nima dala celé těhotenství, ale nesjíždí.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: už to řeším
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MORGAIN: to bych přesně uvítala.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    HHANULKA: Jj, já je kupuju a jsou super.
    Mají hodně vysoký pas, pokud je to něco, co vám spíš nevyhovuje, tak vám spíš vyhovovat nebudou. Ale pokud vám naopak vyhovuje mít tím krytá i záda a ledviny a tak a mít to v podstatě až pod prsa, takže to nepřeřezává špeky na břiše, tak jsou přesně k tomu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    HHANULKA: zvažuju je k nám do obchodu
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: posílaj to z Hollandska, takže bez proclení.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    XMARGE: Šlo to přes celní správu? Nebo ti to přišlo normálně domů?
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    HHANULKA: mám za sebou první objednávku. Brala jsem 80 DEN punčocháče a jsou super' Měkký, pohodlný, drží, kloužou až po delší době (jakože po hodině chození). Chystám se na 50 DEN a ty šortky pod sukni na léto.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s tímhle e-shopem? Případně měla byste některá zájem udělat hromadnou objednávku?
    All Products – Snag Tights EU
    https://snagtights.eu/collections/all-products
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: ne nejsem =/
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SEXILKA: myslím, že je už rezerovované v komentářích, pokud ten komentář nejsi ty.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MORGAIN: prosím si to černé bolerko, LB. Dekuji
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nějaké věci, které mi už nikdy nebudou a nemá smysl je syslit :-), klidně komentujte přímo fotky v albu, když něco chcete. Jsou tam šaty, kalhoty, larpová a taneční trička, podprsenky, luxusní kostýmek a tak....
    Za odnos, Praha Skalka, nebo předání po Praze. Případně možnost poslat zásilkovnou, když si jí zadáte.
    https://photos.app.goo.gl/Py79VKihRnWfPisz6
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VERONIKA22: nosim tez rada tehotenske bokovky s napletama jeste to nikdo nekomentoval :) jinak daji se sehnat bokovky s vysokym zadkem a nizkym predkem ale je to voser:( nekdy si kalhoty nechavam sjizit svadlenou ale od objevu tehotenskych bokovek si rochnim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam