• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_ANAVIČeská strana sociálně demokratická (ČSSD)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nevím, co mají dneska za relevanci dvacet let starý věci s kterýma navíc ani ČSSD neměla vlastně nic společnýho, ale chápu že kdo chce psa bít, hůl si vždy najde..
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Já nechápu jak může tudle partu někdo volit když můžou za všechny ty průsery jako IPB, ruský a peruánský dluh...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBR: vidis to, to je pravda, tohle jsem si neuvedomil :)
    BOBR
    BOBR --- ---
    VIRIK: Já věřím, že to není beznadějné, ostatně to, že to Ivana vidí je přeci dobra zpráva. Pro mne je to naděje, že sz snad časem bude mít s kým v ČSSD komunikovat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    uprimne, pral bych si aby to ivana_anavi vyslo, ale mam strach, je proste ta strana je uz moc... za hranici.
    BOBR
    BOBR --- ---
    Klid, já s vámi ve většině věci souhlasím, jen říkám, nenechte se opít rohlíkem nekonečných diskusí. Čas běží a časem začnete i vy být spojována se gaunery ve straně. A pravém, protože místo konání jste nekonala.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    A abych se doplnila: nevidím nic špatného na tom, když někdo přijde za nějakým spolustraníkem a požádá ho o názor, podporu, konstruktivní kritiku atp. Od toho ty strany jsou, aby sdružovaly jedince vyznávající stejnou ideologii a poskytovaly jim podporu. Nepopírám, že se může uvnitř jakékoliv skupiny vyskytnout blbec, ale pokud jsem paranoidní, tak strana nemá pro mě smysl. Jde taky o nějakou důvěrou.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: Myslím, že si nerozumíme. Mně nejde o krytí gaunerů, mně jde o způsob, jakým se na to upozorní. Pokud chci něco dělat jménem určité skupiny, musíme se na tom shodnout skupina jako celek, jinak hrozí, že někdo bude něčím jménem prohlašovat to, s čím dotyčná osoba nesouhlasí. To ovšem nevylučuje individuální aktivity.

    Jinak to s tou větou "To je na interní diskuzi" jsem myslela jako "Dobrý nápad, pobavím se o tom s ostatními ve skupině". Prosím, nevnucujte mi tu myšlenku, že jsou ostatní ve straně zlí.
    BOBR
    BOBR --- ---
    IVANA_ANAVI: Ano, takto chodím diskutovat do hospody U prasivky a kavárny mlýnská. Nepletu si to s politikou, tam je jiný druh odpovědnosti. Jako třeba nekryt gaunery mlčením.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    IVANA_ANAVI: on si toho clovek hlavne nevsimne, to az po case.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    VIRIK: S tím jsem se naštěstí nesetkala :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    IVANA_ANAVI: nebo pripadne nejaky manipulator co umi lidi znejistit a je dost agresivni te presvedci, abys porad vsechno promyslela, neustale se sebezpitovala a sebekritizovala a hlavne nijak radikalne nevystupovala. To znam, tyhle male organizace :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: Tak aspoň v tomhle se shodneme :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: To jsem neuznala. Interní diskuze může být fajn - člověk konfrontuje své názory s ostatními, občas zjistí, že jeho nápad má slabiny, někdo zase přijde se zlepšovákem.
    BOBR
    BOBR --- ---
    IVANA_ANAVI: Získat podporu pro svůj názor je základní politická dovednost, zkuste to. Když to ostatní chtít nebudou, tak že strany vystupte. Tím nic neztratíte. A nenechte se opít rohlíkem, že se to nedělá, že jsou volby apod. Ne, nebát se a nekrast.
    BOBR
    BOBR --- ---
    IVANA_ANAVI: Interní diskuse, sama jste uznala, nikam nevede. Takže to prostě udělejte. V nejhorším případě vás vyloučí. Ale v takové partě byste stejně nechtěla být. Ano, Zelení se hádají a někdo je kvůli tomu nevolí. Porad ale věřím,, ze je to lepší než mlčet ke svinarnam. Pletu se?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    VIRIK: Nemůžu mluvit za celé Idealisty a nechci ostatním členům něco vnucovat. Sama jsem řekla, že se tomu nebráním. Když s tím budou ostatní souhlasit, nějaká akce se upeče, ale tohle je jen nyxácký klub a já ani nejsem žádná mluvčí, vlastně ani člověk s formální funkcí...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    na Praze 7 bydlim a ta koalice CSSD+ODS s podporou KSCM je hruza a des.
    IVANA_ANAVI: no, prave, to je porad mame prohlaseni, mame prohlaseni a nakonec, kdyz se zacn resit neco skutecne zasadniho, tak klasicky - vyresime si to interne.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: To je na interní diskuzi :) Samozřejmě záleží na pdostatě problému a formě happeningu, ale já osobně se tomu nebráním.
    BOBR
    BOBR --- ---
    IVANA_ANAVI: Vím, že je to těžké. Jako mimoparlamentni strana to máme taky těžké. Takže víme, že napsat něco někam na web je málo. Proto děláme petice a happeningy, I když to ČSSD na Praze 6 a 7 opravdu nenávidí.

    Neumím si představit, že by protestní text podepsaný dorostem ČSSD (petice aspoň stovky) nedoletel do médií. Minimálně Deník Referendum by to vzal a to by mohlo spustit další zájem. Pokud to spojíte s happeningem, máte vyhráno. Jenomže, chcete to opravdu zkusit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam