• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jinak jsem ořihlášenej na duben na tudle akci kdybyste meli nekdo zájem

    Combat LifeSaver | HARDTASK
    http://www.hardtask.eu/cz/kurz/combat-lifesaver/
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Při prolézání archivu jsem narazil na
    Quick and Dirty Guides to EMS
    https://medictests.com/category/guides/
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    WOJTYLA: No to jeste nemam, uplne jsem na ne zapomnel. Sem zvedavej kde se to zaseklo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: zas máš na ty Paraleny ohromnej futrál vod Pávka:-D
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    No takze typicke je, ze lezim doma a mam zimnici. Krom toho ze si muzu zaskrtit tepeny krvaceni, zasit trznou ranu, tak mi jaksi tak trochu chybi paralen no:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: ok jasny. Proc ne.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    WOJTYLA: Nevim to jeste jiste, ale porad jeste mam v hlave tu velkou lekarnicku, ve ktery budou takovyhle moduly s vybavenim. Krom toho, nemusi tahle kapsa byt plna jenom prasku, ale muzou tam bejt i jiny veci (krom zminenyho teplomeru, napriklad injekcni strikacky a jehly, pro nas co si to davame rovnou do zily). Infusni set bude separe, ale ne vzdycky kdyz me potka alergie na orechy si chci rovnou zavadet fizak do zily zejo:)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TABORACEK: z duvodu?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    WOJTYLA: Chtel jsem to stejne velky jako to instrumentarium...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    381007:
    TABORACEK: he jako je to pekny ale proboga proc je to tak velky? Ja u sebe taham strasny mnozstvi pilulek ale nezaplnil bych ani pulku:-))
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    381007: Hele na ty dejchaci veci budem muset taky neco vymyslet, nosovod, airwaye a ambuvak, pripadne intubacni sada, vsechno v jedny kapse... Ale to az po vanocich:)
    381007
    381007 --- ---
    Nazdar lidi, mám tady další dvě věci pro váš medicbag :). První je futrál na léky ve formě tablet (navrhnul ID Táboráček) a druhá je sestava velcro patchů s označením vybavení v medicbagu. Medicamentorium stojí 1450Kč (pro NYXaře 1305Kč) a set patchů v ENG nebo CZ 499Kč (pro NYXaře 449Kč). Konec reklamy :D

    381007
    381007 --- ---
    Vážení přátelé! Založil jsem na FB novou skupinu na téma postapokalyptických dob, chování v nich, vybavení, postupů, a podobně. Komu z vás něco říká zkratka SHTF, tak to tam koukejte jít lajknout. Pokud vám to nic neříká, jděte tam stejně, alespoň se to dozvíte :) - mimochodem, určitě se spoustě lidem bude hodit poradenství ohledně první pomoci, volby vybavení, nebo postupů. Díky za pozornost :)
    https://www.facebook.com/CZZORT
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    381007: Líbí se mi to. jediné co mě k tomu napadá je textilní smyce, nebo "opasek", kterou mohu provléknout skrz ucha vložek a jednu nebo několik odnést na rameni i mimo tašku.
    381007
    381007 --- ---
    S1LO: Děkuji. Umím brašnu i naplnit. Napiš mi do PM, k jakému účelu by měla taška sloužit (domácí lékárna, autolékárna, dětský tábor, výletění, SHTF, střelnice, tacmed...) a podle toho Ti můžu pomoct navrhnout nějakou sestavu. Pár metráků zdravomateriálu tu mám, něco umím sehnat. Řešme to ale v PM, ať to tu netapetujeme :)
    S1LO
    S1LO --- ---
    381007: skvela taska, vies ju zabezpecit aj s komplet vybavou?
    381007
    381007 --- ---
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    381007: "facebook.com" Škoda. Tak jindy. :-(
    381007
    381007 --- ---
    Další kus z mé dílny :) Je to zdravotnická taška Dr. Berry medical bag s vnitřními vložkami (ampulárium, instrumenty, panel na vzduchovody, injekční materiál) o rozměrech 30x20x20cm s popruhovou vazbou na bocích (kvůli možnosti připnutí dalších pouzder, nebo kapes. Víc fotek, popis a cenovka zde: https://www.facebook.com/...822123414567805.1073741932.225566094223543&type=3&ref=notif¬if_t=like

    381007
    381007 --- ---
    TABORACEK: Vyvíjet je od slova vývoj, a ten ještě není u konce. Jakmile bude odladěný bezchybný prototyp, tak to bude vypuštěno do světa :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam