Sorry za repost z EDC klubu.. Ale rád bych s tím trochu pohnul..
Šafařík pořádá kurz první pomoci viz
https://www.facebook.com/events/291701911202319/.
Podle ohlasu pár lidí z EDC klubu jsem mu psal a ptal se jestli by byl problém uspořádat obdobný kurz v Praze (nebyl) a trochu upravit osnovu spíše na "postapo" (to by možná trochu problém byl, i když se asi úplně v počátku nevyjasnilo co všechno ono "postapo" obsahuje). Šafařík mne odkázal na kurz -
WOJTYLA s tím že pokud by nenaplnil očekávání tak se můžeme bavit dál.
Pro mne je třeba výše (níže?) zmíněný kurz nereálný jak z finančního tak i časového hlediska, takže já bych každopádně rád na Šafaříkův kurz... Nevím třeba jak je na tom Wojtyla, jestli by si dal oba kurzy, nebo jestli se na kurz od Hard task hlásil ještě někdo další?
Pěkně svoji představu kurzu shrnul Stenny
[ STENNY @ E.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce ] a s tou se docela i stotožňuji. Popřípadě jestli máte ještě někdo nějaké body které by jste chtěli zařadit? Šafařík psal že by byl termín kurzu možný asi až tak duben/květen ale rád bych to s ním dohodl co nejdříve aby se v klidu zařídili věci okolo.. Kapacita by asi byla taky do 20ti lidí a finančně nevím, předpokládám že o něco dražší než je ten ve Zlíně - cesťák, ubytování, dražší pronájem prostor... (Ale to jen hádám)