• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ANARCHY: ano, nemůžu hlasovat v mobilu
    DIMS
    DIMS --- ---
    ANARCHY: Ahoj taky bych se přidal s přespáním ve středisku ( případně les není problém ) a kdyby někdo našel v autě prostor taky bych se nezlobil... případné díky :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ANARCHY: Zahlasovano (predchozi anketa mi uplne vypadla, kdyby nas bylo extra moc, tak se sveho mista vzdam pro svou hloupost)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak zas jestli chceme potrénovat pokousání divou zvěří, popáleniny a řezné rány, tak by se hodilo to přespání v lese - druhý den pak můžeme řešit, co jsme udělali blbě a proč je nás o dva míň :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SWIST: Už nejsem úplně z Prahy, ale když se nenajde nikdo vhodnější, tak tě můžu vzít ze Zličína.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Vzhledem k tomu že nejsem mobilní, tak bych také uvítal přespání v středisku. Ale ani s lesem nemám problém.

    A tedy když jsem to tu už nakousl - bylo by možné se k někomu přicpat při cestě z a do Prahy?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    ANARCHY: Můžu vzít až 8 skládacích židlí :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STENNY: Elektrina v objektu dostupna je, jde o nejakou materskou skolku ve ktere maji asi polovinu prizemi a nejake kancelarske prostory v prvnim patre.
    Co se zaznamu tyce, tak si myslim, ze to neni problem, mozna u nekterych temat bude pozadovano vypnuti zaznamovych zarizeni, protoze nam treba budou vysvetlovat veci, ktere po dobu existence civilizace jako laici delat nesmime, tak aby z toho nebyly nejake potize, ale psat si poznamky urcite problem nebude v zadnem pripade.
    Co se tyce tech materialu, tak se na to zkusim zeptat, ale trochu se obavam ze jejich tvorba by prisla na dost casu, ktery bychom asi museli zaplatit - ale to je jen moje obava, osobne mam ale plnou duveru v toho cloveka a v to, ze udela vse pro to, aby do nas dostal maximum uzitecnych informaci v case ktery budeme mit k dispozici.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Rád bych přespal v objektu.

    BTW, nejsem v tomhle kovaný, ale zamyslel bych se i nad tím, jestli by se některá témata nedala řešit formou písemného nebo elektronického materiálu, ke kterému bude jen pár připomínek od lektora (nevím, jestli není problém vynést ven nějaký materiál, a chápu, že je to práce navíc - jen nápad). Myslím, že třeba ta substituce léčiv by takhle spláchnout šla a přitom by byla velký žrout času, kdyby se měla probrat normálně.

    Ještě jedna otázka - jak je to s elektronickými záznamovými zařízeními? Je OK psát poznámky do notebooku? Pokud ano, je tam pro účastníky dostupná zásuvka/zásuvky?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Upozorneni na tohle hlasovani jsem poslal temto lidem, pokud byste vedeli o nejakem dalsim zajemci ktereho jsem nejak omylem neuvedl, tak mu PLS dejte vedet.

    ALDARION
    BAAL
    DIMS
    GOBERS
    KADLIK
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    RAHUF
    STENNY
    SWIST
    TABORACEK
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WOJTYLA
    ZAPPO
    ZYAN
    TUILE
    TUILE --- ---
    ANARCHY: Ano. Nemam pristip na webove rozhrani a nelze hlasovat z mobilu.
    Tuile a Baal.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---

    Za nize uvedenych podminek se v terminu 16.-17.12. zucastnim

    18 hlasy od 18 respondentů

      ANARCHY
      ANARCHY --- ---
      Skolici stredisko se nachazi kousek od Rakovnika, konkretne tady.

      Je mozne budto dojizdet na noc treba do Prahy nebo jinam, je mozne si asi najit misto na spani nekde v lese pobliz (co tak koukam, tak je to asi 2km), a je mozne po domluve prespat v tom skolicim stredisku, ale to je potreba dopredu nahlasit - takze kdo mate zajem o prespani v objektu, tak to prosim napiste v odpovedi na tento post.

      ANARCHY
      ANARCHY --- ---
      Takze tedy situace se ma takto:
      - maximalni pocet mist neni fixni, muze nas byt i vic nez tech 15 za predpokladu ze se trochu uskrovnime, a ze si dame pozor na disciplinu, abychom se nerusili tim, ze se mezi sebou budeme bavit o pitchovinach.
      - maji tam celkem 16 zidli, takze pokud nas bude vic, mozna by nebylo na skodu si ssebou vzit neco na sezeni, kdo mate (nejaka skladaci kresilka apod)
      - temata ktera jsme tu zatim vyspecifikovali neni problem odvykladat, ale je to udajne rozsahem tak na tyden. Takze jsem Radanovi (instruktor) napsal, at se na to podiva a zkusi rozmyslet, co z toho se da naskladat do jednoho vikendu s tim, ze bychom na to potom na jare navazali treba pokracovacim kursem. Osobne mam za to, ze on to dokaze navrhnout nejlip, protoze prece jen nejlip vi co se s cim da spojit, kde by na jednu dilci vec z toho seznamu potreboval 5 hodin a tedy nema smysl to tam ted davat, a podobne...
      TUILE
      TUILE --- ---
      jn, taky sem hlasovala o termin, kterej se mi hodil vic, ale neznamenalo to, ze bych ten druhej nesla. jen se hodil mene (narozeniny v rodine stejne nemaji prednost :) )
      KADLIK
      KADLIK --- ---
      OTAKAR: zatím bych to neviděl tak černé jistě bude nějaký naplánovaný "odpad" ;)
      OTAKAR
      OTAKAR --- ---
      ANARCHY: Dík, zeptej se, byl bych rád. Ale nepřipadá v úvahu, že bych zase já vyšoupnul tebe :)
      ANARCHY
      ANARCHY --- ---
      OTAKAR: Za to nejednoznacne formulovani otazky na termin se omlouvam, kdyz na to zpetne koukam, tak jsem tam mohl zminit explicitne at hlasujete pro vsechny terminy kdy muzete - asi jsem mel za to, ze to je jasne z toho, ze jsou 2 hlasy na osobu.
      Kazdopadne zkusim se zeptat, jestli by kapacitu nebylo mozno trochu nafouknout, a pokud ne, tak se holt sam zucastnim az priste...
      OTAKAR
      OTAKAR --- ---
      ANARCHY: V pohodě, chápu, že to děláš dobrovolně, ve svým čase, bez vidiny zisku. Jen jsem prostě chtěl vyjádřit svojí frustraci z toho, že jsem byl natěšenej na parádní akci a pak jsem byl, z mého pohledu, bezdůvodně vyšoupnut. To hlasování o termínu ani v náznaku neříká, že když pro termín nehlasuju, nejedu. Hlasoval jsem preferenčně, ale byl ochoten jet kdykoli.
      Já to tu sleduju, hlasoval jsem, a stejně mi to bylo k prdu.
      Ale to nevadí, v pohodě, třeba se někdy urodí další :)
      Stejně thumbs up, že to organizuješ.
      ANARCHY
      ANARCHY --- ---
      OTAKAR: No, ja tu vidim jen to, ze jsi napred v prvnim hlasovani o delce kursu hlasoval jen pro tridenni kurs, a k tomu jsi ex-post napsal, ze ale pojedes i na dvoudenni, a potom ve druhem hlasovani (o terminu) jsi hlasoval pro ten prvni termin a pro druhy ne uz bez jakehokoliv dalsiho komentare.

      Ja se samozrejme snazim delat co muzu, aby se ten kurs podarilo zorganizovat ke spokojenosti co nejvic lidi - ale proboha zkuste mi s tim aspon trochu pomoct trebna tim, ze to tu budete sledovat, ze budete reagovat pokud mozno vcas, a ze nebudu muset ke kazdemu cloveku ze 20 zajemcu drzet v hlave individualni podminky nebo okolnosti jeho hlasovani a zajmu...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam