• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VAMPYRCIK: klidne se v ramci MHD dopravim kamkoliv bude potreba
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STENNY: vymyslím trasu a dám vědět, jedem z Klánovic, budem vyzvedávat goma v Kobylisích
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    TABORACEK: tak to můžeš jet s náma
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STENNY: mea culpa, vznesl jsem dotaz a pak jsem v zaplave prace nestihl zaurgovat vysledek - udelal jsem to ted, mam prislibeno ze by nejaka osnova mela byt behem vikendu, sorry.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Jedete někdo z oblasti Říčan/Vyžlovky/Praha kolem Hájů nebo aspoň trasa Háje-Florenc? Rád se bych se přidal. Dík.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Technická: vzhledem k tomu, že se tu ještě neobjevil souhrn toho, co se reálně vešlo do osnovy, tak je obtížné si dopředu rozmyslet, co na sobě nechám vyzkoušet.
    381007
    381007 --- ---
    Vaše debata o tom kurzu mi připomněla nedávný zajímavý nápad jednoho našeho zákazníka :D

    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Omlouvam se za nedorozumeni, ten obed na sobotu a nedeli bude potreba objednat radeji v predstihu, nejak v dohledne dobe (ale spis asi zitra nez dnes) dostanu jidelni listek, hned jak ho dostanu tak ho sem dam - do te doby si prosim rozmyslete jestli budete chtit objednat, at to potom zvladneme pokud mozno co nejrychleji.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Jeste doplneni, protoze i to uz jsem resil: kurs se bude konat pristi vikend - tedy 16.-17.12.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    SOUHRNNE INFORMACE

    Kurs bude probihat ve skolicim stredisku v objektu MS zde:
    https://mapy.cz/s/2fyzT

    je mozne ze ve skolicim stredisku nebude dost zidli pro vsechny, proto kdo mate, tak si radeji nejakou skladaci zidli vemte, kapacita byla navysena z naseho popudu z puvodnich 15 lidi na soucasnych 19 lidi

    na miste je potreba byt v sobotu v 08:00 hodin rano, nepodcente a to a budte na miste vcas, je nas hodne a na zacatku budeme muset vyridit nejake ty formality, zaplatit a tak - kazde zdrzeni ve vysledku zdrzi vsechny.

    kolem poledne bude cca hodina pauza na obed, v obci je restaurace kde se bude dat najist, mozna bude s vyhodou si dopredu rozmyslet jestli tam budete chtit zajit, treba bude mozne predem jidlo objednat na konkretni cas nejaky cas tak usetrit

    kurs bude probihat oba dny cca do 18:00, zalezi na tom jake tempo dokazeme zvladnout, latky je obrovske mnozstvi a tedy neni vylouceno ani pretazeni tohoto casu

    Pokud se nepletu tak v nedeli budeme zacinat v 08:30 (ale radeji to neberte zcela skalopevne, na miste to jeste i podle vysledku prvniho dne muze byt zmeneno, aby se cela latka dala stihnout)

    ode vsech ocekavam disciplinu pri kursu, budeme tam relativne natesno, takze se budeme muset trochu zmacknout, a bude potreba abychom se navzajem nevyrusovali kecanim atd.
    Budeme mit dva instruktory a dve pracovni stanice kde budeme delat ukazky a nacviky. Dopredu si vsichni rozmyslete jake ukony jste ochotni na sobe vyzkouset, resp. nechat vyzkouset (zavadeni kanyly atd) - bude samozrejme prinosne kdyz si to vyzkousime z obou stran.

    Porizovani audiovizualnich zaznamu bude mozne jen po predchozim schvaleni instruktory, pripadne lidmi kteri by byli v zaberu.

    Seznam prihlasenych ucastniku se kterymi zavazne pocitam a po kterych budu chtit uhradit cenu kursu i v pripade ze se nedostavi. Cena kursu je 3500,- Kc splatnych pred zacatkem kursu na miste v hotovosti

    ALDARION
    ANARCHY
    BAAL
    DIMS
    GOBERS
    KADLIK
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    RAHUF
    STENNY
    SWIST
    TABORACEK
    TRPASLICE
    TUILE
    VAMPYRCIK
    WOJTYLA
    ZAPPO
    ZYAN

    Seznam lidi kteri se prihlasili k ubytovani v mistnim penzionu za 300,- Kc na noc vcetne snidane. Pokud se nezucastnite nebo ubytovani nevyuzijete, tak opet pocitejte, ze je mozne, ze i tak po vas budu chtit poplatek uhradit:

    ALDARION
    BAAL
    NAVARA
    RAHUF
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE
    WOJTYLA
    ZAPPO


    V pripade jakychkoliv problemu, bouracky po ceste nebo cehokoliv jineho co by ohrozilo vasi ucast v planovanem rozsahu mi dejte co nejdriv vedet nejradeji SMSkou (v urgentnich pripadech telefonatem) na cislo 737 264 881 - toto cislo si nechte pro sebe a mimo tento klub ho prosim nikam nevynasejte a nezverejnujte.

    Pokud ma nekdo problem s tim, ze to vedu autoritativne, tak se omlouvam, ale nestiham ted ani poradne svou praci a tak nemam cas vse resit dlouhou diskusi a demokraticky - feedback na organizaci uvitam a pokusim se z nej poucit pro pripadny navazujici kurs nekdy na jare nebo zacatkem leta.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TUILE: Platit budeme na miste v hotovosti (po duvodu se neptam, pokud nekdo nehodla platit dane, tak je to z meho pohledu jeho vec a ne moje, ja respektuju podminky ktere si stanovil), pokud nekdo z nejakeho zavazneho duvodu nemuze, tak je mozne to poslat mne na ucet a ja to na misto privezu cash
    TUILE
    TUILE --- ---
    anarchy,
    muze se platit prevodem?
    nebo musime mit cash?

    a nahodis jeste jednou v pristim tydnu nahodit nejake upresnujici info (souradnice, casy, cena...), pekne prosim?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TABORACEK: A dalo by se jet s Tebou? Mně se tam nahrnuly nějaké pracovní povinnosti a dumám, jak to skloubit.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    ANARCHY: Ja potrebuju jet vecer do prahy, takze to ze jsem zapomnel odpovedet se tak nejak hodi.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Takze jsem tedy objednal 10 mist v tom penzionu pro tyto lidi:
    ALDARION
    BAAL
    NAVARA
    RAHUF
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE
    WOJTYLA
    ZAPPO
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    All: pokud nekdo mate nejaky kontakt na ZYAN, a ZAPPO, tak jim prosim dejte vedet at se sem mrknou kvuli tomu ubytovani - psal jsem jim do posty, ale jiny kontakt nemam
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Mam dokonce i nejake fotky toho ubytovani, ale nestiham to sem ted nahrnout, kazdopadne to pusobi jako seriozni ubytovna a zadna blecharna
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    čau lupínci... pojedu určitě z Prahy svym autem - tzn mám 3 místa v uate
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ANARCHY: Přidej, prosím, ještě jedno místo pro Alexandru (ID Trpaslice), asi se do zítřejšího odpoledne nedostane k internetu. Dík!
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    All: Je mozne zaridit na miste ubytovani v nejakem snad penzionu u mistniho pivovaru, cena je (pro nas - verejne ceny jsou jinde) 300,- Kc za noc vcetne snidane - snidane bude tedy jednoducha a ne zadny svedsky stul, ale postacujici by byt mela.

    Kdo ma zavazny zajem o toto ubytovani, at tento prispevek olajkuje, budu to brat jako zavaznou objednavku.
    Deadline pro toto objednani je streda 6.12. 18:00
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam