• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SWIST: Taky mi to potvrdili a psali, ať šířím info dal, takže místa je určitě ještě dost.
    SWIST
    SWIST --- ---
    OTAKAR: tak mě už někdy minulý týden psali, že se mnou počítají. Jsem na to zvědavý. :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    SWIST: Dík za info, poslal jsem přihlášku. mohlo by to být hodně zajímavé.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Kokršpaněl Poncho resuscitoval svého psovoda. Madridská policie učí děti první pomoc - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...olicie-uci-deti-prvni-pomoc-50182?dop-ab-variant=3&seq-no=3&source=hp
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STENNY: Aktualni info od Radana: v cervnu nema jediny den volny, protoze maji ve firme podstav, od cervence nastupuji nejake posily, takze pak by snad mel mit casu vic - snazim se ho dostat k tomu, at nastreli aspon nejake terminy, at se da zacit aspon neco domlouvat a planovat
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    VAMPYRCIK: jo a priblizne lokace takto: bydlim v Klánovicích a pracuju ve Vestci (kdyby náhodou), dneska lze 1530 Krč, cca 20h Opatov. zítra jedu autem takže děl domluvy třeba Opatov ráno nebo odpo cca 15h.. pátek večer Opatov.. v sobotu budu odpo v Hybernske..případně může předat Wang na Smíchově/Strahově
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    objednané rukavice k odběru v Praze, krabice 181,50Kc..PM
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Nějaké novinky ohledně termínů?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Možná znáte, Lékaři bez hranic nabízejí možnost celkem levné smysluplné charity, aneb přispějte na materiál...
    Materiály - Nemocnice bez hranic
    https://www.nemocnice-bez-hranic.cz/materialy/
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    SPECZ: klasicka uvaha ukrajinskeho delnika
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    TALPENNY: OK, ne že bych nerozuměl textu, jen se tomu můj mozek zdráhal uvěřit ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TALPENNY: lol
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TALPENNY: pockej, nekdo pouzije skrtidlo a divi se, ze po nejaky dobe mu odumrely nervy a zcernaly prsty? :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SPECZ: Říz se do ruky,zastavil to turniketem a šel zpátky makat.Pak ho to začlo bolet,řikal si že nic tak to tam nechal,pak už s tim nemoh hejbat tak šel na pohotovost kde mu to okamžitě sundali a oznámili mu že to má z toho a výsledek je permanentní poškození nervu.
    Chytrák no :D
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    TALPENNY: chapu dobre ze se nekdo "riznul do prstu" stavel to turniketem, pak to dlouho neresil a pak se divi ?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LMAO

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LORD_WANG:
    To bych řek,řadě kluků a holek co se už viděj jak se fotí s puškou někde "out there" tohle totiž zjistí někdy až u soudu,taky záleží na firmě jak se k tomu postaví a dalších X věcech,klasickej postup tady nebudu rozebírat každopádně pokud někdo poskytne pomoc tohohle druhu at už tady nebo nedejbože někde venku bez lokální anebo totálně bulletproof kvalifikace,bude nějakej průser a lokální orgáni ho včas zajistí tak příjemnou zábavu :D
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TALPENNY: hmm, dobry vedet :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam