• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    VAMPYRCIK: jak říkáš laik sazba až 2 roky ten komu to vyplývá z povolání až 3 roky (např IZS) a řidič motorového vozidla až 5 let případně zákaz činnosti
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ANARCHY: dětska, povinnost poskytnout první pomoc máte ze zákona i bez jakéhokoliv kurzu první pomoci
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: U některých certifikací je pro udržení / vyšší ranky certifikace nutné odškolit nějakou kvotu lidí.
    SWIST
    SWIST --- ---
    ANARCHY: Vypadá to že odvoz v sobotu ráno nedám, takže bych jel s OTAKAR (pokud nevadí) v pátek večer a tedy potřeboval i ubytování.. Díky
    Ohledně certifikace to mám podobně jako kluci níže - nikde to nevyužiju, ale pokud to Radanovi pomůže a jeho pořízení bude dávat smysl, tak bych do toho taky šel..
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    ALDARION: mam to uplne stejne, zvazil jsem potencialni problemy kvuli poskytnute/neposkytnute pomoci, 3 letou trvanlivost a dosel k tomu, ze mi to moc k nicemu neni. nejak zasadne se tomu ale nebranim, takze pokud me Radan presvedci, tak si ho i udelam.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ANARCHY: Však už ze znění §150 TZ je zjevné, že rozšířená povinnost je cílená spíš na profesi než na dosažené vzdělání - notabene když se to týká kurzů, které v zásadě nejsou v ČR v civilu nijak uznávané. IMHO člověk, který má tohle, je z našeho právního hlediska stejný poučený laik, jako ten, kdo po dokončení ZdrSemu dostane papír na zdravotníka zotavovacích akcí.
    Ale rád si o tomhle poslechnu Radanův výklad.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Aktualizace - pokud se nekdo najdete ci nenajdete tam kde byste napsani byt meli, tak mi prosim urychlene napiste do posty

Seznam prihlasenych:
    ALDARION
    ANARCHY
    DIMS (nahradnik za BAALa)
    LORD_WANG
    NAVARA
    OTAKAR
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    TUILE (nemuze se zucastnit, zatim bez nahradnika)
    VAMPYRCIK
    WRIGLEY

Ubytovani (potrebuju urychlene vedet jestli DIMS bude chtit taky ubytovani

ALDARION
    NAVARA (2 noci)
    OTAKAR (2 noci)
    STENNY
    SWIST
    TRPASLICE
    WRIGLEY
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ALDARION: Jestli to chapu dobre, tak to, ze u Radana tu certifikaci udela vic lidi pomuze i jemu - i kdyz presne nevim jak, kazdopadne tak to Radan podal - takze naopak pokud pro nej neco chceme udelat, tak tu certifikaci zkusme - ale samozrejme ani ja, natoz Radan, nikoho nenuti(me).
    Co se tyce tech duvodu pro a proti certifikaci, tak to asi bude nejlepsi kdyz shrne Radan sam - vi o tom podstyatne vic, a po pravde ani on ani ja ted nemame cas na moc dlouhe dopisovani si, takze sem davam informace tak jak je mam s tim, abyste si to zvazili a treba az na kursu na zaklade toho co o tom Radan rekne, se rozhodli to zkusit nebo ne - ja za sebe do toho jdu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ANARCHY: OK, necham si to vysvetlit, to byl presne muj duvod (a pak taky to, ze mne nenapada, k cemu mi takovy papir do tri let bude, a pak tusim propadne a bylo to stejne zbytecne). Rozhodne nechci, aby mi Radan platil licencni poplatek - uz tak mam pocit, ze nas docela dotuje (minimalne svym casem) - kdyz mne presvedci, abych se opravdu nebal nechat se ocertifikovat, urcite mu na nej dam!

Pak tedy prijdeme na to, ze i kdyz je Radan vyborny ucitel, pokud budu podobne znicenej a nevyspalej jako loni, do testu budu schopen odpovedet maximalne tak "braains" - ale to uz je jina pohadka. :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Radan se rozhodl, ze z nejakych duvodu, ktery, presne nerozumim, bude rad kdyz co nejvic lidi u nej udela ten certifikat a rozhodl se to zadotovat ze sveho (to co jsme puvodne meli platit byl licencni poplatek NAEMT) - tedy pokud to chapu dobre, tak certifikat bude zadarmo pro kazdeho kdo udela prislusny test.
    Radan taky rikal, ze si na zacatku stejne udelame opakovaci test a na konci obdobny, aby mel srovnani co nas dokazal naucit, a ze to zaroven pro zajemce (a tedy samozrejme ty z nich kteri ho slozi uspesne) bude i ten certifikacni test - vic nam asi uz vyjit vstric nemuze.
    Zvazte si to prosim, rikal jsem mu i ze je tu patrne vice lidi, kteri tu certifikaci nechteji delat aby potom nemeli zakonnou povinnost poskytnout pomoc spravne a kvalifikovane, ale Radan rikal, ze ma nejake judikaty ze pry tahle certifikace u nas tuto zakonnou povinnost nezaklada - detaily neznam a nerozumim tomu, nicmene predpokladam, ze pokud by to pro nekoho bylo podstatne, ze o tom Radan bude schopen promluvit primo na kursu a vysvetlit to.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Zubařský workshop bude 9.2.2019. Cena 500 kč na osobu, spotřebovaný materiál je v ceně. Přesný časový rozsah ještě ladíme, ale nic dalšího už si na ten den radši neplánujte.
    Kdo se přihlásí a nepojede (a nesežene náhradníka), stejně platí - lektor to dělá víceméně charitativně a byl by na tom jinak bit.
    Obsahem bude široká paleta témat, od zlomených zubů a zánětů dásní až po vybavení zubního oddílu postapo lékárny.
    Místem je, jak už jsem informoval, Havlíčkův Brod, a to poměrně nedaleko od nádraží - dá se dojet i vlakem. Přesnou adresu pošlu přihlášeným.
    Dejte mi palec, kdo se za těchto podmínek chcete závazně přihlásit.
    Konec hlášení.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    DIMS
    DIMS --- ---
    Ahoj jak viz níže ... tak bych se rád zeptal zda-li by někdo neměl flek v autě, páč svoje nemam... Děkuji
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: jedno misto si bere ID DIMS, ktery tedy jede misto mne na kompenzaci jsme domluveni, jedno misto stale volne
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    WRIGLEY: jj vim
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    LORD_WANG: ja planuju prespat.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Wang, Vampyrcik, Anarchy, Wrigley - auto v sobotu rano. odjezd domu v sobotu, prijezd zase v nedeli.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kdože to tedy jede z Prahy v sobotu a v neděli večer po kurzu / testech / slavnostnímu předávání diplomů před nastoupenou jednotkou / ... zpátky? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Vazeni, kvuli nepredvidatelnym okolnostem, bohuzel ja a Tuile nemuzeme prijet, jsme samozrejme smireni se zaplacenim cele castky atd.

Nicmene pokud by se tu nasel nekdo kdo by nas chtel zastoupit, tak radi prenechame kurzovne se slevou, takze kdyby tu nekdo takovej byl tak se ozvete.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    STENNY: Pojedem z Chodova, ale jsme líní a sovy, nikoli skřivani, vyrážet před sedmou za šera na namrzlé silnice se mi moc nechce: Radši bychom tedy jeli v pátek pozdě večer a přespali u kamaráda Bagra v Hředlích (to je o vesnici vedle), pokud mu to nebude překážet. Známe se asi dost na to, abys tam mohl bez nějakých pocitů nepatřičnosti přespat taky, kdybys chtěl...

ANARCHY: Aldarion + Trpaslice jedou, přespání so/ne pro oba, díky! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam