• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving
    STENNY
    STENNY --- ---
    Cena sobotního workshopu finalizována na 900 kč. Mějte to prosím přesně, ať s sebou nemusím mít svazet stovek na vracení.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BAAL: ted uz ano, zatim jedou Navara, Dims a Baal.
    BAAL
    BAAL --- ---
    WRIGLEY: Muzu tedy pocitat s transportem z Hurky?
    STENNY
    STENNY --- ---
    TABORACEK: Ano.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    TABORACEK: tak nic, uz jsem o nasel, takze tedy tahle sobota pred desatou jako minule?
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    STENNY: Mohl bych te poprosit jeste jednou o adresu a predpokladam ze cas je 10 jako minule, jsem posledni dobou trochu v casovym presu a nejak nestiham kontrolovat co kde mam delat:(
    STENNY
    STENNY --- ---
    Přihlášení na sobotní workshop: Stenny, Isch, Baal, Navara, Wrigley, Dims, Taboracek, Anarchy, Gondar, Aldarion a Trpaslice.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    STENNY: pokud nekdo chcete jet na kurz se mnou autem, tak se zacnete hlasit do posty at vim, s kym pocitat. Aktualne se nahlasil jen Navara.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KUBZ
    KUBZ --- ---
    Tematicka. Zahntechnik pri praci WW1. [ NE7RA @ Military Photos & Videos ]
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    pobavilo a pripomnelo mi prosincovou party.

BTW nevite nekdo, jak je to s tim NAEMT pristupem?

STENNY
    STENNY --- ---
    Další info k Mikiho workshopu:
    Čas: Začátek v 10:00, potáhneme to to odpoledne/večera, přesný čas Miki není schopný určit (podle toho, jak se budem střídat na nástrojích, kolik bude dotazů atd.), nicméně má na nás tentokrát +- celý zbytek dne. Bude pauza na oběd, ale vezměte si svoje jídlo, ať se nerozbíháme po celém Brodu.
    Místo: Jako minule.
    Cena: Vejdeme se do 1000, bude upřesněno.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Doposud se mi ohledně nějakých nástrojů a propriet ozval Gondar, Anarchy, Taboracek a "po workshopu možná něco" Wrigley. Zapomněl jsem na někoho?
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    Jinak na ten zubarsky workshop planuju jet transporterem, takze budu mit az 7 volnych mist. Podle ucasti posledne se zda, ze by to mohlo uplne eliminovat problemy s dopravou.
    Vyjizdet se bude z Prahy (Hurka).
    STENNY
    STENNY --- ---
    WRIGLEY: Čím dřív, tím líp - Miki to musí objednat. Pevné datum bohužel nezná ani on sám.

TABORACEK: Kdo to nechce celé, ať mi pošle zprávu.
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    STENNY: Hele nechces na to udela doodle, at si kazdy zaskrtne ktere polozky/okruhy chce. Obecne okruhy mi prijdou v pohode, ja si vezmu treba jen lokalni anestezii a osetreni kazu, protoze nastroje uz skoro vsechny mam:)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    STENNY: do kdy to potřebuješ vědět? Přiznám se, že je to celkem dost peněz, takže celé určitě ne, možná po kurzu, až budu vědět co s tím :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mikiho nástřel zubařské sady s cenami:

Vyšetření
    * Zrcátko………………………………………………………………………150
    * Sonda – pátradlo……………………………………………………….150
    * Pinzeta zahnutá zubní………………………………………………..200

Ošetření kazu
    * Exkavátor………………………………………………………………….350
    * Provizorní výplňový materiál……………………………………300
    * Devitalizační pasta – namíchat v lékárně! Cena ………..??
    Varianta Depulpin,firma Voco, není k sehnání.

Lokální anestezie
    Něco se najde, sem to z logických důvodů psát nebudu, kdyžtak zpráva, ale věřte Mikimu, že ví, co dělá. Cena chemie i jehel/stříkaček dohromady cca do 400 kč.

Extrakce
    * Kleště univerzální horní……………………………………………..500
    * Kleště univerzální dolní……………………………………………..500
    * Bajnova páka…………………………………………………………….400
    * Skalpel rukojeť kov…………………………………………………….100
    * Skalpel výměnné čepelky 1 kus……………………………………5

Šití
    * Jehelec……………………………………………………………………….1000
    Asi se dá sehnat levnější, pokud to nespěchá .
    * Šití jednorázové jehla a 40 cm nylonu, 12ks………………..700

Sušení sterilní
    Lepení ran
    Rukavice
    Obvazový materiál

Celkové náklady cca 4500 CZK

Není to úplně levné, takže ty, kdo sadu chtěli, požádám ještě o jedno potvrzení palcem tomuto příspěvku. Díky.

P.S.: Vyhněte se objednávkám typu "vzal bych si položky A,D,T,R,X,Y a Z, ale zbytek ne." Není prostor každému složit custom sadu nástrojů. Pokud už mermomocí nechcete všechno, objednete si aspoň "okruhy" - tzn. třeba "chci jen vyšetření, ošetření kazu a šití."
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    JINX: Je to v místě, kde mám zuby trochu nakřivo, a bylo po půlnoci :D

STENNY: Preppeři v zácviku to mají těžký :D
    STENNY
    STENNY --- ---
    Hlasování dopadá jasně, pište si do kalendářů zubařský workshop 30.3. Detaily budu průběžně dodávat.

TRPASLICE: Správný prepper si nemá důvod říct "Hm, ty tenčí mi už došly" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam