• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANARCHYAdvanced lifesaving

Techniky vojenske prvni pomoci
    TCCC
    Care under fire
    Improvizovana medicina a prvni pomoc

rozbalit záhlaví
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    WRIGLEY: delam teď tolik kurzu, že sem se nestihla zúčastnit. Poradit si v tom smyslu, že i bez zubarskeho vybavení?
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    1MALALISTICKA: v zasade vsechno, co pises, ale do detailu se mi to rozebirat nechce, od toho byl ten kurz. Jako i v predchozim pripade je jasne, ze zkuseneho zubare nahradit nelze, ale v pripade nouze a nedostupne pece budu schopen pomoci.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    WRIGLEY: to je hezky napsáno, ale reálně netuším o čem píšeš. Extrakce zubů? Oprava? Základ chirurgie v DÚ?
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    1MALALISTICKA: v ramci moznosti predani zkusenosti od odbornika to bylo skvele, doslo i na prakticke casti. Vysledek vidim jako uspokojivy, pro pripad nouze si dokazu poradit s radou problemu, u kterych bych bez kurzu nemel odvahu to zkouset.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BAAL: shitstorm je pro tebe cokoli, co není v souladu s tvým subjektivním názorem?
    BAAL
    BAAL --- ---
    1MALALISTICKA: Na zaklade tvoji nedavne historie v tomto auditku o uprimnem zajmu pochybuji , nechci cist dalsi tvuj dalsi shitstorm tady, proto minus.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    1MALALISTICKA: BAAL má tvůj mínus nějaký význam? Reálně mě zajímá, co se dá za jeden den zvládnout, případně jak na to navážete, jestli jste si některé domněnky potvrdili, nebo vyvrátili. Co vás zaujalo, co překvapilo, jaký z toho celkově máte pocit.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    jak vám to šlo? Co jste se naučili a jste schopní reálně použít?
    STENNY
    STENNY --- ---
    GONDAR: Sakra, já zapomněl, že se to nahrává :))
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    hele stenny my ti dekujeme za zorganizovani;) "tim sroubovakem to jde nejak hur" ;D
    STENNY
    STENNY --- ---
    Díky za účast, byla to fajn skupina :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    TABORACEK: my 4 v dodavce bohuzel diky okolnostem mame 15-20min sekeru
    TABORACEK
    TABORACEK --- ---
    Jsem takovy nervozni ze jsem tu jeste stale sam:(
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    WRIGLEY: zatim se stale neprihlasil nikdo dalsi, sraz dame v 8h na metru Hurka, dojdu si pro vas. Pokud by se chtel nekdo pridat, tak muze, idealne mi napiste zpravu, at o vas vim.
    STENNY
    STENNY --- ---
    WRIGLEY: Miki zajistil.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    STENNY: hele a resily se nejak ty praseci celisti?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STENNY: Kdybys sem napsal QR kód... :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Cena sobotního workshopu finalizována na 900 kč. Mějte to prosím přesně, ať s sebou nemusím mít svazet stovek na vracení.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    BAAL: ted uz ano, zatim jedou Navara, Dims a Baal.
    BAAL
    BAAL --- ---
    WRIGLEY: Muzu tedy pocitat s transportem z Hurky?
    STENNY
    STENNY --- ---
    TABORACEK: Ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam