1MALALISTICKA: Bez vybavení ani ránu ;) - hlavně bez materiálu. Bez dočasného cementu bude i blbá vypadlá plomba improvizačním cvičením v marnosti. :( Udělat si rozumnou lékárničku na problémy se zuby je realistické, ale na můj vkus je to už dost kovových předmětů, v batohu to už bude cítit.
Jinak velká část byla věnovaná možnostem prevence (včetně nějakých základních vodítek toho, jak poznat, když nejsme v péči dobrého zubaře). Což je vlastně docela optimistické v tom smyslu, že pokud neuvažuju o nějakých teoretických apokalyptických scénářích, ale spíš třeba o cestách mimo dosah civilizace, tak mám docela velkou šanci, že mi bude stačit to provizorní lepení vypadlých plomb. Zrentgenované a ošetřené zuby tímto řadím k očkování proti tyfu a jiným lokálním chuťovkám - s lidmi, co to nemaj, jedu leda na Karlštejn. :D
(Nevím, jestli je zrovna po tomhle kurzu nutné brzdit nadšení laiků. Možná mám přebujelou empatii a představivost, ale ještě teď mne z toho brněj zuby a případné silácké vtipkování bych připsal na vrub psychologickým mechanismům vyrovnávání se s nepříjemnou situací. :D)
Opakovatelnost kurzu doporučuju řešit přes Stennyho, to my těžko odhadnem, když o tom bude Miki vědět, třeba časem něco vymyslí. ;)