MAREK_PRCHAL: tak trochu srazka s realitou jo? kampan naprosto prepalili, naopak volice odrazovali.
expertka, doktorat z politologie ma dneska kazdej druhej, znam ten material co nejen ma doktoraty, ale uci:) studium v zahranici je snad samozrejmost a ne prednost, a ze skoli politiky v cele EU? a to ma bejt jako znamka kvality?
priklad: treba s tim doktoratem. byvaly reditel kabinetu na MD, za pavlika dobese, a byvaly sef analytickeho tymu VV, ma doktorat z politologie, a uci na stejne fakulte jako ona expertka:)
takze tim chci ukazat ze titul a pusobeni neni zadnej benchmark opravdove odbornosti. nijak se do tebe neseru, jen se snazim poukazat na to ze ty atributy ktery jmenujes jsou velmi.. neprukazny co se tyce odbornjech kvalit. navic ta knizka linkovana byla o kampanich v roce 2006..ne?no a to je tezko pouzitelny dneska, nebot se zmenila struktura elektoratu, mame tu novy hrace jako twitter, facebook etc etc... tenkrat neprilis nasazovane.
disclaimer, taky mam studovanou politologii, taky jsem studoval v zahranici, a troufam si tvrdit ze o politice a zpusobech strategicky komunikace a spin dokctoringu kterej je dneska o dost dulezitejsi nez kdykoli driv vim vic nez dotycna.:) to kdyby mel nekdo obamy z jaky pozice soudim:) a ne neznam ji osobne, nikdy jsme si nic neudelali, takze to neni osobni utok na ni:)