MAREK_PRCHAL: zalozeni firmy za jeden den je pekny, libivy, ale kolik to oslovi lidi? je to neco kvuli cemu nekdo da hlas? ja myslim, ze ne. navic zajistit zalozeni firmy za jedne den v ceskejch podminkach sileny byrokracie bude herkulovskej pocin, musi se presat tuny predpisu vyhlasek etc. kde na to chce babis vzit knowhow? kdo to povede na dotcenejch baracich?"kdo pripravi novelizaci? Stropnickej?
Podpora start upu, jo oslovi mladsi generaci. ALE co je pod tim? financni podpora? fond na rozjezd? podpora v byrokraticky rovine? spoluprace s nejakou NOVOU vladni agenturou? vagni.
danove ulevy na prvni zamestnance, to se zase tyka start upu a malyho a stredniho podnikani coz?- ma to pomoct lidem v zakladani firem a motivovat je aby to nedelali na zivnost?
kvalitni palikace pro komunikaci s urady? to by me zajimalo co bude. nejaky sjednoceni? nejakej druhej czech point? jak donutis lidi na vesnici, aby si zaridil elektronickej podpis kdyz nechapou ani fax?
kdo proskli statni zamestannce co maj problem zapojit tiskarnu? IT tendry na aplikace pro statni spravu? obrovsky vydaje skoleni etc a prinos? co to ma konkretne ulehcit? podat priznani danovY? to mame, vypisi z rejstriku kdekoli skoro/ posta/ mame. budte konkretnejsi.nebudou fronty u registru vozidel?:)
podpora sdilenych vytrobnich prostor to mi absolutne nic nerika.motivace pro zivnostniky aby se zdruzovali a sdileli naklady na vyrobu? takze takovy technicky JZD?:)
no to mame vsechno pro byusiness opatreni. neco pro rodiny? mlady lidi? duchodce? pejskare? nejaky vyjadreni kterym smerem se vyda v zahranicni politice? bezbreha pro obchod orientace tzn nula integrity ale byznys? pro americky? peor evropsky? pro rusky? orientace na exportni trhy v jihovychodni asii? lidsky prava? postoj ke zbrojeni? tohle oslovuje hodne lidi byt si to nepripoustej ale jejich pomerne radikalni postoj k temhle evcem kolem 18-26,30 ve velkcjh mestech dost hraje roli.. a nevidim na tohle nic. nic s cim by se mohli identifikovat krome vyrobnich prostredku:)