• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: Ano, jasně, že jo. Tohle je první, co jsem si říkal, že bych vám mohl ukázat a zajímá mě názor vás, nikoliv projekce, kolik to asi osloví lidí :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JUNIPETRUS: co znamena ze jsi junipetrus?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MAREK_PRCHAL: zalozeni firmy za jeden den je pekny, libivy, ale kolik to oslovi lidi? je to neco kvuli cemu nekdo da hlas? ja myslim, ze ne. navic zajistit zalozeni firmy za jedne den v ceskejch podminkach sileny byrokracie bude herkulovskej pocin, musi se presat tuny predpisu vyhlasek etc. kde na to chce babis vzit knowhow? kdo to povede na dotcenejch baracich?"kdo pripravi novelizaci? Stropnickej?

    Podpora start upu, jo oslovi mladsi generaci. ALE co je pod tim? financni podpora? fond na rozjezd? podpora v byrokraticky rovine? spoluprace s nejakou NOVOU vladni agenturou? vagni.

    danove ulevy na prvni zamestnance, to se zase tyka start upu a malyho a stredniho podnikani coz?- ma to pomoct lidem v zakladani firem a motivovat je aby to nedelali na zivnost?

    kvalitni palikace pro komunikaci s urady? to by me zajimalo co bude. nejaky sjednoceni? nejakej druhej czech point? jak donutis lidi na vesnici, aby si zaridil elektronickej podpis kdyz nechapou ani fax?

    kdo proskli statni zamestannce co maj problem zapojit tiskarnu? IT tendry na aplikace pro statni spravu? obrovsky vydaje skoleni etc a prinos? co to ma konkretne ulehcit? podat priznani danovY? to mame, vypisi z rejstriku kdekoli skoro/ posta/ mame. budte konkretnejsi.nebudou fronty u registru vozidel?:)

    podpora sdilenych vytrobnich prostor to mi absolutne nic nerika.motivace pro zivnostniky aby se zdruzovali a sdileli naklady na vyrobu? takze takovy technicky JZD?:)

    no to mame vsechno pro byusiness opatreni. neco pro rodiny? mlady lidi? duchodce? pejskare? nejaky vyjadreni kterym smerem se vyda v zahranicni politice? bezbreha pro obchod orientace tzn nula integrity ale byznys? pro americky? peor evropsky? pro rusky? orientace na exportni trhy v jihovychodni asii? lidsky prava? postoj ke zbrojeni? tohle oslovuje hodne lidi byt si to nepripoustej ale jejich pomerne radikalni postoj k temhle evcem kolem 18-26,30 ve velkcjh mestech dost hraje roli.. a nevidim na tohle nic. nic s cim by se mohli identifikovat krome vyrobnich prostredku:)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MAREK_PRCHAL: co to znamena "Své místo v politickém spektru vidí spíše od středu napravo" ?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    Četka

    Praha 23. srpna (ČTK) - Hnutí miliardáře Andreje Babiše ANO nechce po případném úspěchu v předčasných volbách do Sněmovny spolupracovat s levicí. Své místo v politickém spektru vidí spíše od středu napravo. Novinářům to dnes řekla první místopředsedkyně Věra Jourová, která povede kandidátku hnutí na Vysočině.

    Jourová řekla, že kvůli rozdílným programům nepřipadá v úvahu spolupráce s KSČM a zřejmě ani s ČSSD. Určité shody vidí ANO například s programem KDU-ČSL. S jakými dalšími stranami by hnutí mohlo spolupracovat, Jourová neřekla. Hnutí by se podle ní rozhodlo až podle toho, kdo se do Sněmovny dostane.

    Podle bývalého novináře Martina Komárka, který sestavuje program hnutí, by ANO nemělo po volbách usilovat o účast ve vládě, pokud nebude mít možnost prosadit své programové cíle. Hnutí chce svůj program zveřejnit zřejmě příští týden. O prioritách i kandidátech bude v neděli jednat také vedení ANO.

    Hnutí si nedávno nechalo zpracovat průzkum preferencí, podle kterého má šanci se do dolní komory dostat. Jiné průzkumy ale Babišovu hnutí přisuzovaly preference kolem dvou procent.

    sdv rot
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jeste neco pro duchodce, svobodne matky, socilne neprizpusobive a mate probram v kupe :)
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    CROSS: Věří. Hele, fakt to jde udělat.

    Podpora startupů
    Podpora myšlenky vytvoření americké obdoby Silicon Valley (tzn. ČR = evropské Silicon Valley). Kvalitní seedfond, daňové úlevy pro zahraniční rizikový kapitál, apod.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    BOREC: To jo, ale já teď řeším tohle.
    CROSS
    CROSS --- ---
    :-] CROSS: tak abych to rozvedl, založení firmy za jeden den, tomu snad nevěří ani Babiš. Podpora startupů (kolik lidí ví, co je startup?) mi smrdí dotacemi. Daňové úlevy na první zaměstnance, to by asi chtělo přeložit do srozumitelné řeči, aplikace, proč aplikace? Víme, jak to v ČR s aplikacemi chodí. Výrobní prostory, to je snad věc, se kterou nemá vláda co do činění.

    Ale jak tu padlo, jsem jen zaměstnanec a neplánuju v dohledné době změnu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom mu radte vic blbosti, hlavne ze na programu se tvrde pracuje (tady :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAREK_PRCHAL: něco pro voliče — zaměstnance by nebylo?
    BOREC
    BOREC --- ---
    MAREK_PRCHAL: vsechno profiremni zalezitosti. neco pro zamestnance by nebylo ? .) tech je, preci jen nejvic.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: Lux byl opravdu geniální, mrzí mě, že jsem tehdy politiku sledoval jen v televizi a myslel jsem si, že on je ten špatnej.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    ZAPPO: FEDAJKIN:
    JUNIPETRUS:
    FEMUR: OK, jedu dál.
    Založení firmy za jeden den
    Podpora startupů
    Daňové úlevy na první zaměstnance
    Kvalitní aplikace pro kontakt s úřady
    Podpora sdílených výrobních prostor
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    JUNIPETRUS: Ano, má. Dospělé z prvního manželství, další z druhého.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    "aby se za nás děti nemusely stydět" -
    kdo tohle vymyslel?
    btw ma Babis deti?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Prázdný, ale úplně. Je to tak na úrovni "aby se za nás děti nemusely stydět". Ale to ti tu už řekl asi každej, koukám. No, jestli tohle je "program" co sis tu chtěl vyzkoušet, tak myslím, že asi hotovo
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    MAREK_PRCHAL: chybí ti tam světovej mír, jinak dobrý.

    Mě každopádně fascinuje ten kult osobnosti, kterej je AB schopnej si kolem sebe přirozeně vytvořit. Pokud to MP nehraje, tak je z něho fakt hotovej a OPRAVDU věří všemu co tu píše. Jsem zvědavej kolik voličů nakonec podlehne ideje, že AB šel do politiky rozhodně ne proto, aby si pojistil všechny ty dotace od státu, případně přidal zas trochu zkurvený řepky do směsi, který pohání mojí milovanou káru nebo byl blíže uřadům, které by mohl zajímat jeho vzrůstající monopol při dalších akvizicích. On tam šel, proto, aby pro nás udělal něco dobrého. Tak.
    CROSS
    CROSS --- ---
    JUNIPETRUS: na „kdo nepracuje, ať nejí“ už už má (C) Vatikán
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam