• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    IF_
    IF_ --- ---
    Slováci věří ve spolupráci Babiše s StB. Dokumenty jsou věrohodné, tvrdí - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/andrej-babis-stb-0jr-/zahranicni.aspx?c=A131113_112935_zahranicni_hro
    CROSS
    CROSS --- ---
    IF_: k tomu "nezaplacení" -- Babiš na to má víc peněz než Bárta.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Potká Babiš kouzelného dědečka a povídá mu: "chcel by som byť ministrom." Dědeček se na něj podívá, chvíli přemýšlí, dumá a pak poví: "nu což." Ozve se "CINK" a z Babiše je bonsai.
    IF_
    IF_ --- ---
    ZUZKAOU: Stavět podporu na Bártových poslancích - k nezaplacení.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    ZUZKAOU: no ale potom bude lip ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Babiš se pustil do lidovců kvůli financování. Zvažuje podporu od Okamury – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...abis-se-pustil-do-lidovcu-kvuli-financovani-zvazuje-podporu-od-okamury.html

Ano prosím - totální rozvrat tak nastane ještě rychleji, než to zvládl Bárta.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: No jo Jaroušek :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hh

Jaroslav Plesl
    Velikej zločin PR týmu ANO je věta: "moc děkuju za tuhle otazku". To uz je horší než Bartovo: "omlouvám se za své vlasy".
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    ZUZKAOU: Dík, promiň, ale jak to souvisí?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    ZUZKAOU: Co tam je?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak tímhle stylem je to oficiální stanovisko zase až do vydání nové verze, případně do dalšího rozhovoru v novinách.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    VANEK: Aha, vidíš, no myslím, že jsem sem dával už životopis, to je oficiální stanovisko:
    Můj podrobný životopis | ANO, bude líp
    http://www.anobudelip.cz/andrej
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAREK_PRCHAL: Právě že neposkytl: oficiální stanovisko, jak to s tím Babišem starším bylo, respektive jak se mediální odbor k té nekonzistenci staví, by nás tu na sociálních sítích právě zajímalo; o žádném nevíme. (Neoficiální vlastní názor by byl ještě lepší, ale chápu, že ten není pro každého.)
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    CROME: Produkt je podle mě v pořádku, jak jsem říkal. Ale to neznamená, že budu interpretovat mediální výstupy.
    CROME
    CROME --- ---
    MAREK_PRCHAL: tak to ses hovno Goebels kdyz si za produktem o vikendech nestojis...
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    VANEK: Já tu ale nejsem pracovně :-) Poskytl jsem oficiální stanovisko i svůj názor, co chceš víc? Mám dělat rešeršéra v neděli odpoledne? :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAREK_PRCHAL: Proboha živého, zdroj byl v IF_ jasně napsaný; ověřit si v archívu širší kontext je práce na dvě minuty (pro stážistku na tři).
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    CROME: Je to horší, já jsem ANO i volil.
    CROME
    CROME --- ---
    Tak ja nevim cemu se divis lhani je preci jeho prace a je za to placenej, chtit po marketerovi moralku a sebereflexi je jako chtit po psovi aby mluvil.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Takze budes dal tvrdit ze si nic nezpochybnoval? Koho se o tehle nehorazdne lzi snazis presvedcit? Myslis si ze ja a vsichni ostatni co to ctou jsme uplne blbi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam