• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: Jen mi řekni ještě, co jsem překroutil. Jinak mýlíš se, nejsem placený za to, abych propagoval nějaké názory, tím spíš ne, že bych je propagoval osobně.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PJGEPR: Připad mi, že vysvětlení o tom, že lidi z StB museli vykazovat činnost, zní logicky. Tím spíš, když data spadají do doby, kdy byl Babiš v Maroku. Jinak já ho tu nechci obhajovat, protože tady si spousta lidí názor udělala. Ten případ sleduju od začátku a připadá mi, že to, co dodal ÚPN, není spolehlivé, to je celé. Polož si otázku, jestli náhodou - i když Ti to asi nepřipadá možné, protože možná Babiše nemáš rád - není možné, že náhodou není něco na tom, co říká on.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Pokud se nekdo chova tak, jako kdyby vsichni okolo byli uplne blbi, bez skrupuli lze a prekrucuje aby jim nacpal svuj vlastni nazor ( nebo nazor ktery je placenej propagovat ), tak je agresivne drzej. Kopanec do kouli je na takove chovani naprosto adekvatni odpoved. Dokonce bych v tom v tvem pripade videl i jisty vychovny bonus.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MAREK_PRCHAL: a ty tedy ty spisy, kde je zaznam o tom jak donasel "Bures" na kolegy, povazujes za podvrhy? nebo jak si vysvetujes, ze se agent Bures objevuje ve vice spisech nejen v tom svem... ?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: Jen bych se zeptal, kde vidíš agresivitu? Já ji vidím v tom, co jsi napsal Ty. Já tu opravdu nejsem, abych vám něco cpal do hlavy, ale ptáte se, tak odpovídám.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MAREK_PRCHAL: netreba
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PJGEPR: No já jsem už dlouho novinář, vlastně nejdéle z toho všeho, co jsem kdy dělal. Chceš poslat něco k nahlédnutí?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DAVIDO: nejsi sam
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Na otazku zdali je jeho pritomnost soucasti propagacni jizdy odpovedel Prchal takhle:

    Ne, vůbec, nejsem tu pracovně, nebo jinak řečeno neplním tu úkol, zajímají mě názory mimo bublinu, ve které se občas nutně ocitám.

    No, a potom od nej nasleduje celkem komicka smrst alibismu a polopravd, riznuta trapnym honenim vlastniho ega, ktera nic jineho nez propaganda neni.

    Jako malokdy mam na cloveka ktereho ctu na internetu nejakou emocionalni reakci, ale v tomhle pripade mam opravdu chut Prchala za tuhle agresivni drzost poradne nakopnout do kouli.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    prchale, jestli si na tenhle obrazek reagoval kecama o ods tak si fakt dost mimo.
    FREELA
    FREELA --- ---
    HWLLFFRDD: hele ve VV se ztrati v tech stovkach prispevku... :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FREELA
    FREELA --- ---
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Marku, ty už jsi i novinář?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    MARIHAI: Jinak podle mého názoru novináře, pokud novinář cítí, že není schopen správně vykonávat svou práci, neměl by v médiu působit. Bylo by to tedy selhání jeho jako novináře, potažmo selhání jeho šéfa. Pokud by v iDnesu existovala autocenzura, tak by spíš byla na straně editora nebo šéfa vydání a projevila by se tak, že by příspěvek nevyšel. Já se snažím mít odstup od situace a nahlížet to jako předplatitel obou MAFRA deníků - předplácím si je někdy od března minulého roku. Předplácím si taky Reflex. Kupuju Respekt a čtu ještě Hospodářky.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MAREK_PRCHAL: ok tak budeme cekat jestli AB stretu zajmu vyuzije nebo ne :)

    prijde mi to podobny jako kdyby mi pritelkyne rekla ze s tim kamaradem sice spala naha v jedny posteli ale k nicemu nedoslo :]
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    MARIHAI: Jasně, souhlasím. Otázka je, zdali by ho zneužil, nebo ne. Jinak fakt titulky iDnesu mě nechávají tak chladným... víš, ono když jseš u té původní informace a sleduješ, jak ji různá média interpretují, dlouhodobě, tak je to dost poučný, ale myslím nesdělitelný. Chodí mi z monitoringů tak asi sto článků denně z českých webů - jedna zpráva s desítkami různých titulků - a to hovořím jen o zprávě, nikoliv třeba o článku. Ale chápu, že vás to vzrušuje, vidíte tam autocenzuru - do toho já nevidím.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MAREK_PRCHAL: ok ..
    to je prave ten zasek o kterym mluvim kdyz je dulezitejsi KDO to rika nez CO rika. Pro me jako vnejsiho pozorovatele je zajimavy jak se stim kdo popasuje. A nerikam ze to je vec zasadni. Ty teprve prijdou, ale uz se budujou zaklady pro to jak se s takovou veci bude nakladat.
    MAREK_PRCHAL: ano rozumim. Dam to na konkretni rovinu. Stret zajmu u Babise neni o nazoru. To je evidentni fakt.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    HWLLFFRDD: Či z Pravého břehu, promiň. Ano, viděl jsem ho včera na Fejsu. Já totiž ODSku sleduju systematicky už dost dlouho, takže mě to zajímá z hlediska nosných témat, které jsou oni po projevu profesora Fialy schopni nabídnout. Včera jeli tohle :-)

    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    MARIHAI: Jinak k Tvému "každému" - dostávám spoustu podobných reakcí od lidí, kteří hovoří jménem všech, většinou jsou to jednotlivci, kterým to tak připadá. Vždycky oceňuju, když někdo napíše, tohle si myslím já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam