• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    "soudruhu kapitane a co jsme "delali" dnes?"

    "napis do nejakyho spisu, ze jsme pri vytezovani Burese neco zjistili"

    tak urcite ;)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Myslis jako jestli je neco na tom ze podle jeho vlastnich prohlaseni " Byl pronasledovan rezimem" a soucasne podle jineho "se o stb. dozvedel poprve tehdy kdyz ho oznacili jako agenta burese"?


    MAREK_PRCHAL: Reknu ti to jinak. Nemuzu najit nic v tom co pises co bys neprekroutil, pokud tvuj prispevek teda neni cista, sprosta lez.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: Jen mi řekni ještě, co jsem překroutil. Jinak mýlíš se, nejsem placený za to, abych propagoval nějaké názory, tím spíš ne, že bych je propagoval osobně.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PJGEPR: Připad mi, že vysvětlení o tom, že lidi z StB museli vykazovat činnost, zní logicky. Tím spíš, když data spadají do doby, kdy byl Babiš v Maroku. Jinak já ho tu nechci obhajovat, protože tady si spousta lidí názor udělala. Ten případ sleduju od začátku a připadá mi, že to, co dodal ÚPN, není spolehlivé, to je celé. Polož si otázku, jestli náhodou - i když Ti to asi nepřipadá možné, protože možná Babiše nemáš rád - není možné, že náhodou není něco na tom, co říká on.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Pokud se nekdo chova tak, jako kdyby vsichni okolo byli uplne blbi, bez skrupuli lze a prekrucuje aby jim nacpal svuj vlastni nazor ( nebo nazor ktery je placenej propagovat ), tak je agresivne drzej. Kopanec do kouli je na takove chovani naprosto adekvatni odpoved. Dokonce bych v tom v tvem pripade videl i jisty vychovny bonus.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MAREK_PRCHAL: a ty tedy ty spisy, kde je zaznam o tom jak donasel "Bures" na kolegy, povazujes za podvrhy? nebo jak si vysvetujes, ze se agent Bures objevuje ve vice spisech nejen v tom svem... ?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: Jen bych se zeptal, kde vidíš agresivitu? Já ji vidím v tom, co jsi napsal Ty. Já tu opravdu nejsem, abych vám něco cpal do hlavy, ale ptáte se, tak odpovídám.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MAREK_PRCHAL: netreba
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PJGEPR: No já jsem už dlouho novinář, vlastně nejdéle z toho všeho, co jsem kdy dělal. Chceš poslat něco k nahlédnutí?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DAVIDO: nejsi sam
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Na otazku zdali je jeho pritomnost soucasti propagacni jizdy odpovedel Prchal takhle:

    Ne, vůbec, nejsem tu pracovně, nebo jinak řečeno neplním tu úkol, zajímají mě názory mimo bublinu, ve které se občas nutně ocitám.

    No, a potom od nej nasleduje celkem komicka smrst alibismu a polopravd, riznuta trapnym honenim vlastniho ega, ktera nic jineho nez propaganda neni.

    Jako malokdy mam na cloveka ktereho ctu na internetu nejakou emocionalni reakci, ale v tomhle pripade mam opravdu chut Prchala za tuhle agresivni drzost poradne nakopnout do kouli.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    prchale, jestli si na tenhle obrazek reagoval kecama o ods tak si fakt dost mimo.
    FREELA
    FREELA --- ---
    HWLLFFRDD: hele ve VV se ztrati v tech stovkach prispevku... :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FREELA
    FREELA --- ---
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Marku, ty už jsi i novinář?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    MARIHAI: Jinak podle mého názoru novináře, pokud novinář cítí, že není schopen správně vykonávat svou práci, neměl by v médiu působit. Bylo by to tedy selhání jeho jako novináře, potažmo selhání jeho šéfa. Pokud by v iDnesu existovala autocenzura, tak by spíš byla na straně editora nebo šéfa vydání a projevila by se tak, že by příspěvek nevyšel. Já se snažím mít odstup od situace a nahlížet to jako předplatitel obou MAFRA deníků - předplácím si je někdy od března minulého roku. Předplácím si taky Reflex. Kupuju Respekt a čtu ještě Hospodářky.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MAREK_PRCHAL: ok tak budeme cekat jestli AB stretu zajmu vyuzije nebo ne :)

    prijde mi to podobny jako kdyby mi pritelkyne rekla ze s tim kamaradem sice spala naha v jedny posteli ale k nicemu nedoslo :]
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    MARIHAI: Jasně, souhlasím. Otázka je, zdali by ho zneužil, nebo ne. Jinak fakt titulky iDnesu mě nechávají tak chladným... víš, ono když jseš u té původní informace a sleduješ, jak ji různá média interpretují, dlouhodobě, tak je to dost poučný, ale myslím nesdělitelný. Chodí mi z monitoringů tak asi sto článků denně z českých webů - jedna zpráva s desítkami různých titulků - a to hovořím jen o zprávě, nikoliv třeba o článku. Ale chápu, že vás to vzrušuje, vidíte tam autocenzuru - do toho já nevidím.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MAREK_PRCHAL: ok ..
    to je prave ten zasek o kterym mluvim kdyz je dulezitejsi KDO to rika nez CO rika. Pro me jako vnejsiho pozorovatele je zajimavy jak se stim kdo popasuje. A nerikam ze to je vec zasadni. Ty teprve prijdou, ale uz se budujou zaklady pro to jak se s takovou veci bude nakladat.
    MAREK_PRCHAL: ano rozumim. Dam to na konkretni rovinu. Stret zajmu u Babise neni o nazoru. To je evidentni fakt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam