ARXIE: Já už se taky setkala se stížnostmi, že to naopak vychází moc rychle za sebou - a nejen kvůli prachům, ale i proto, že lidi mají obvykle celou frontu knih k přečtení a chybí jim hlavně čas. Co tak ke mně dolehlo na FB, leckdo se teprve dostává ke dvojce (tedy z lidí, kteří o to zájem mají a v zásadě si to přečíst chtějí). Zkrátit prodlevu mezi jednotlivými díly nemá smysl, to by všechny akorát udolalo, ten půlrok je tak akorát, přežít se dá a nezahltí a je čas to doladit a několikrát přečíst a vypiplat.
Čtyřka nejen že je napsaná, ale už i zredigovaná. Zrovna dneska tady procházím první korektury a zanáším připomínky. (Četla to zde přítomná Sargo jako betačtenářka a Wittgenstein coby redaktor, před pár dny sem o tom psal). V Argu ovšem "oficiálně" rukopis nemají, dostanou až tuhle čistou verzi někdy koncem května. Pak jim tam bude ležet do začátku října, načež všichni začnou šílet a lítat a ve strašném spěchu to dodělávat. :D Obálka není vůbec, ví se akorát, že bude zelená.
Co je rozryté, je pětka - to už jsem sem taky tuhle psala: mám ji pohromadě tak nějak zhruba, jenže já pořád všechno maniakálně přepisuju, dokud mi to nevyrvou z ruky, a protože do vydání zbývá ještě rok, vpisuju tam ještě další linii, přehrabávám se v tom a vylepšuju.