• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    BRAMBOREENA: Druhý návrh se mi líbí nejvíc.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (kdo ho chce takový, ať si čte Coelha a pase kozy)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    No ono to v Mycélku s tím osvícením nikdy až tak růžovoučké není :D
    MUM
    MUM --- ---
    FERRYH: Ty delas, jako by te ruzovoucke duchovni osviceni neoslovovalo... taqm prdne par andelicku a bude.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    na ikonce vidim jen psychedelickou fialovou - coz jinak take moc nemusim :)) ale ne tak hrozne jako ruzovoucky hnus :))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    FERRYH: Myslíš takový ten odstín jako na tvé ikonce? :D Ne, ten to asi nebude.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BRAMBOREENA: hlavne prosim bacha na RŮŽOVOU!!
    FUJ!! ;O)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BTW včera jsem v metru potkal člověka v ponču, četl něco o houbách (odborného, ne beletrii). Hrdě jsem si urovnal límec bundy kde mál placku "Mycelium", ale asi to nebyl Hildebrant.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (a ještě dodávám: v takovém tom seznamu pěti dílů na zadní straně obálky, kde je vždycky aktuální díl barevně a ostatní normálně, to bude rozhodně zelená)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tak to se to pěkně rozdělilo :) Barvy dílů byly stanovené hned na začátku, čtyřka má být zelená (jakože zdravá na oči, když je to to Vidění a Loď Zelená lastura - zatímco pětka bude fialová jakože osvícení, duchovno a Fomalhiwa). Když jsem ale ty verze viděla, hlasovala jsem pro hnědou, protože je prostě kontrastní a v obrázku se objevuje jako doplňková, zatímco zelená tam převládá a zelený nápis se v něm trochu ztrácí. U jedničky je to podobné - ta měla být žlutá (a s trochou nadsázky taková žlutobéžová je), ale nápis je v opačné tmavě modré.
    RIP
    RIP --- ---
    WITTGENSTEIN: Radioaktivní, šmradioaktivní, problém bude spíš v tom, že se ta zelená tluče se zelenavým odstínem z okolního šábršoustí.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RICARDERON: Ještě že tentokrát nemá žádný silný názor (krom toho, že jednička je silně radioaktivní. Ale ta se tu nelíbí nikomu).
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    RICARDERON: No jasně, lidi už nadrženě čekají, koupí to, kdyby to bylo zabalené v použitých novinách :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZOIDBERG: Fakt jo?:-)))) haha. Druhej. Jednoznačně.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Druhou:)
    DANTES
    DANTES --- ---
    BRAMBOREENA: Třetí. Ale přikláním se k názoru, že pro odlišení dílů by byla lepší jiná barva, takže i druhá přichází v úvahu.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BRAMBOREENA: Třetí, jednoznačně.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    První moc řve, třetí titulek je hnědej a já hnědou nerada. Asi tak.
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    druhá nebo třetí, víc se mi líbí druhá
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRAMBOREENA: První ne-e, třetí je taková nevtíravá, druhá výraznější… Fakt je, že čtvrtý díl tvé ságy už moc na pultě řvát nemusí, čtenáři si ho najdou sami, takže za mě třetí varianta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam