SHEALA: ehm... jaksi... cože? :D Na svůj web se i sama bojím podívat, neb jsem tam už dva roky vůbec nic nepřidala :D :D :D Jen ten Facebook se občas zachvěje v nějaké náhodné křeči, tam si to žije vlastním životem.
O tuhle konkrétní besedu se postaral Ricarderon, to je práce Arga (a já o ní fakt do včerejška nevěděla). Besedu minulý čtvrtek na teologické fakultě zas celou vymyslela a naplánovala a řídila Argannah (a tu tedy upřímně obdivuju, protože besed už jsem pár zažila a to, jak to vedla a moderovala ona, byla naprostá nádhera - mluvilo se o koncepcích a idejích a nerozplizlo se to do otravných vtípků a "historek z natáčení", ke kterým to jinak sklouzne skoro vždycky). Dále tomu napomáhají OneHoti, protože Šárka, která tam dělá propagaci, je šikovná a neuvěřitelně pilná a pořád vymýšlí nějaké soutěže a zprávy, se kterými se Mycelium trochu sveze. Čili pokud se něco děje, děje se to samovolně a bez mého přispění z vůle spousty hodných a skvělých lidí kolem.
Ale na veletrh přijdu a aktivně všem přečtu, jak nás Hvězdovládci sežerou, to zas jo! :D