• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    BALAENA: Tuhle jsem v čekárně u doktora vyplňovala jakýsi dotazník o zdravém životním stylu. Jenom ze zoufalství. Seděla jsem tam fakt moc dlouho, vystřídala všechny polohy, posedy a skrčeniny, v mp3 došla baterie... hůrza. Co dělat? Nebylo to tedy na gyndě, ale na očním. Je fakt, že jsem na to moc neviděla :). Ale krom lékových letáků mě v čekárnách nikdy nic moc neoslovilo.
    Ty bláho, třeba to není úplně blbý nápad. Jenom je otázka, kolik by takových knižeček muselo být, jak moc by se to vyplatilo, zaplatilo a nerozkradlo stylem, že si třeba jeden člověk vezme deset, protože je to zadara a pak si to ani neotevře.
    Takhle moje babča chodí na bonbony do České spořitelny. Obejde několik okének, vybere mističky a pak to máme k Mikuláši :). Nebo různé letáky, s nimiž se dobře topí, bývají z obchodů také rychle pryč. Kdo ví, kde by skončily knížtičky :).
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    JANADVORACKOVA: náhodou ale... udělat sešitkové vydání s jednou dvěma kapitolama a useknout to v nejnapínavějším místě a "knihy koupíte"...
    a to pak dát k dispozici v lékárnách a na gyndě... ;)
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    Jak tu tuhle byla zmínka o komiksu a takové houbové expanzi, říkám si, kde všude by se dalo Mycelium propagovat, respektive prodávat. A napadla mě lékárna. Tedy, je to hodně ujetý a vůbec to nemyslím vážně, ale já už ty plísně vnímám trochu jinak, než kdykoli dřív. Zkrátka ženy a dívky, které by si zašly pro přípravky na intimní hygienu, případně léky proti kvasince, by měly možnost koupit si i knihu :).
    Není to nádhera? Na každé gyndě v čekárnách by se povalovaly štosy, jééé :)! Nešly by odnést, to ne :). Soukromé ordinace by našly nový zdroj příjmů, náklad by šel do deseti, co? Statisíců!
    Miluju léto, čistí mi hlavu a mám potom jenom výborné nápady :).
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BRAMBOREENA: hmmm možná jsem podobně zaseknutá jak ty, sleduju :) Držím palce
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRAMBOREENA: Hele, GRRM taky ne...
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN: Odkaz už tam je. A znovu opakuju, že je to pěknej mor - zas jsem včera v noci díky tomu pojmenovala nějakou Loď... Poslední dvě kapitoly prvního ze dvou pátých dílů budou promořené össeinem. Dál už ne, to už mě to snad zas přejde. ;)

    Hotové to pořád nemám...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    KAVEN: hödiwi! :)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    Pardon, tak to vyjádření je z května a ne z března.

    A hele, můj generátor je v záhlaví taky! Akkütlixovi děkuji, a pokud ještě aktualizuje odkaz na novější verzi ( http://www.domaci-soustruzeni.cz/wordgen/wordgen.php?s=ossein ), tak mu navíc něco pěkného obětuji na svém soukromém aiö :-)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    MONOTYPEK: Jestli je myšleno datum vydání posledního dílu Mycelia, tak nejžhavější novinky (z března) jsou v záhlaví toho auditka ... Celkově existuje neoficiální vyjádření že to snad bude letos na vánoce. Já nicméně jako bytostný optimista každý den čekám, že tu Bramboreena napíše že už to bude hotové zítra, maximálně pozítří :-)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    130 nových? je mezi nimi někde i datum vydání? :))
    ABGD
    ABGD --- ---

    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: Já si říkal že to nebude náhoda
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN: Můra zvaná noční :)
    Ale máš pravdu, stalo se mi to asi dvakrát za život a pocit nic moc (což znamená, že se to dá okamžitě literárně vytěžit :D)

    Pokud jde o počet slov - kdepak, pořád doufám, že vyhraju a všechny zabiju, ještě než promoření össeinem dosáhne nekonečna... ;)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    Takže četnost össenských slov postupně stoupá, a poslední kapitola už bude psaná pouze össeinem?

    Mimochodem, dneska jsem zase četl o Fioniných snech s Aš-šádovým kardans-lu na krku. To jak ví že spí, ale nedokáže se probudit, pohnout se, a přitom se dusí ... nápadně mi to připomnělo zážitky se spánkovou paralýzou. Dřív se podobné stavy zase připisovaly pěknému slovanskému strašidlu zvanému Můra.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (... to je teda mor, ten generátor... když tu možnost najednou mám, už zas potřebuju nějaký össenský slovo! Tentokrát össenský název pro opuštěnou základnu na Měsící! Akorát se mi zrovna vygenerovala slova "med" a "mäk"... že by to bylo znamení Osudu, že je čas na svačinu...?!)
    VANEK
    VANEK --- ---
    CORNHOLIO: Tygři matky jsou out, teď letí houboví otci!
    SARGO
    SARGO --- ---
    Pinky umí máknout a zabrat. Takový člověk špatně nedopadne, i když holt dospěje trochu později :-D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JARMIK: ale jo, jenomže jako literární postava je především roztřesená hromádka takového toho pocitu, že hlavní je zapadnout do obrazu, jaký o ní má okolí/se tomu okolí jaksi zavděčit a až někde ve čtvrtém díle se z toho začíná shrabávat. Člověk, kterej aspoň občas nedokáže říct Na to ti sere pes, já ten špenát jíst nebudu, nebo si aspoň o svém bližním pomyslet, že je to kolosální debil a zasloužil by po držce, je takový divný až postižený.
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    JARMIK: Ono jde hlavně o to, že Pinky je sebejistá právě jen v té sportovní oblasti, zatímco v osobním životě hrozně tápe. Lucasovi její sportovní úspěchy nijak zvlášť neimponují, takže ona sama z nich taky moc sebevědomí do osobního života nenačerpá.

    Já osobně bych měl radši dítě bez účasti na olympiádě, ale s rodinou a uspořádaným životem.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    CORNHOLIO: Ovládni svou Pinky?

    Vidím, že můj nedostatek ambicí je ještě horší, než jsem si myslel. Já bych považoval za obrovský úspěch, kdybych z dítka nebo ze sebe vychoval Pinky!

    Rád bych dal ke zvážení, že Pinky je (představuju si atraktivní) sportovní mladá dáma, která - jestli si dobře vzpomínám - lyžovala závodně na mezinárodní úrovni a teď profesionálně trénuje. Já si ji představuju, že to možná není úplně Gabriela K(S)oukalová, ale klidně nějaká její kolegyně, co jezdila sveťák na dvacátém místě.

    (Takový člověk může vypadat jako lúzr snad právě jen v prostředí Mycelia, protože tam ostatní protagonisté jsou ufounské papežky, prezidentové NASA, mediální hvězdy, špičkoví akademici meziplanetárního významu, superagenti s nadpřirozenými schopnostmi, elitní módní návrháři s vedlejšákem u mimozemské tajné služby, případně rovnou osobně božstva různé kategorie).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam