CORNHOLIO: Jo, to je dobrý marketingový postřeh. Takže názvy typu "Nuda, nuda, šeď, šeď" asi nebudou to pravé :-)
BRAMBOREENA: Drüein je v össenské liturgii chápaný nějak negativně, nebo jako protipól Akkütlixovy oceli, nebo tak nějak? To jsem netušil. Ale souhlas, mělo by to mít čistě lidské (terronské) jméno, když už jde o překlad.
Ad černá obálka - to radši nebudu soudit; na jednu stranu je to fajn že to velkou zlou poslední houbu takto vyčleňuje (a össeané by s tím souhlasili), na druhou stranu aby to zase moc okatě nevypadalo že "tohle tam celou dobu nemělo být a my teď nevíme jak to do té původní pětice začlenit".
Mimochodem, pro lidi kteří do vydávání NEBUDOU nijak zapojení a děj neznají - koho byste tipovali na obálce pětky a šestky? Už byl Lucas, Aš~šád, Kamëlë a Maëwenë (která to stihla na poslední chvíli, než ji oddělali :-) ). Z hlavních hrdinů chybí Pinky a Sofie, ale ty by tam podle mě měly smysl někdy ze začátku; do těch velkých vesmírných událostí už stejně nezasahují. Takže já bych tam tipoval Aöhrlëmëgerla.