ZUZKAOU: JÁ rozhodně TO nečetla!!! Akkütlix chraň! :)
(Tím ovšem netvrdím, že to nečetli jiní, konkrétně jistý Elho_cid... nebo že to nevyšlo tiskem v conové brožurce. :D)
VANEK: Vcelku normálně, prostě con... Mluvila jsem tam chvíli o Myceliu obecně, ale vzala jsem to stručně (bylo na to jen čtvrt hodiny). Největší salvu smíchu sklidila (zde již kdysi ventilovaná) informace, že v Českém Brodě mají na gymnáziu Mycelium v seznamu volitelné povinné četby pro tercii. Publikum se shodlo, že to pro děti ovšem může být inspirativní, protože si aspoň pořádně uvědomí, jak HODNÉ a MILÉ mají rodiče. Další velký smích vyvolal obrat "rozšiřovala jeho otvor a obzory" (který předtím rozesmál i zde přítomnou ID LIA).
Prodaly se dva výtisky Mycelia (oba lidem, kteří už to četli v e-verzi a při pohledu na to, že reálně existuju, to zatoužili mít fyzicky a s podpisem). Já tam pak ještě zůstala na přednášky kamarádek (Lucie Sombra Lukačovičová o záporácích, Františka Vrbenská s Cirrat (z Triumvirátu) o tom, jak nepsat erotické scény, a Hanina Veselá o zrzkách a zrzounech ve fantastice). Jinak Hanina čeká miminko. Sombra čeká miminko. Prostě Eroticon; samý těhotný ženský! Jo, a ještě - seznámila jsem se s Kristinou Haidingerovou a mám její novou knížku s podpisem, i když na křest už jsem tam nebyla. Když se totiž začalo stmívat, usoudila jsem, že na zbytek programu už jsem příliš stará a usedlá, oželela jsem lascivní divadlo i módní přehlídku latexových oblečků a odebrala se domů šít potahy na gauč. :D