• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    GALE
    GALE --- ---
    Jak poslouchám nové audioknihy, tak mi je skoro líto, že v knize je pouze osekaná verze "té scény s houbou". Nešlo by ji do audioknihy nejak propašovat celou? Je totiž tak krásně bizarní a proklatě dobře napsaná. (konec úchyláckého okénka)
    LASHANA
    LASHANA --- ---
    SHEALA: ale jo, beru, u nemocného, to je něco jiného.... jen bych se raději držela faktu že tato cesta jaksi není, kdo by chtěl řešit případné problémy s kanalizací ucpanou slizem, na druhou stranu by tam mohlo něco potají vyrůst :-) aby se tam mohl uhnízdit nějaký hvězdovládce....

    SARGO: přiznávám že na internetu čtu všelijaké horoskopy a pochopitelně i různé esoterické věci i o auře. Z aury jsem zatím neviděla ani fň, ani ty hvězdičky když jsem se tuhle břinkla... A lahvičky na ladění ani olej na auru nevlastním. Z magických předmětů mám akorát maorský přívěšek a ten teď nenosím, dvě děti mi bohatě stačí :-).
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: tak zas všechno jinak zřejmě ta CD přijdou do Kosmasu (na centrálu) už zítra..
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    SARGO: Ale v tom jsem nevinně! Mně jenom řekli že se bude dělat nějaký průzkum do něčí diplomky, vůbec jsem nevěděl o čem to bude!

    Jinak teda barvu oblečení jsem neřešil nikdy, ani v pubertě. To víš, my chlapi ..
    SARGO
    SARGO --- ---
    KAVEN: Je pěkné, jak se v jednom příspěvku poctivě přiznáváš k nejvyššímu levelu - absolvování výběru - a zároveň nezapomeneš připsat, že jsi samozřejmě hluboce skeptický :-D Jestli zeleno-fialová, patrně budeme zhruba stejně staří a iniciační období puberty tě dostihlo v časech té příšerné módy, kdy byla tato ďábelská kombinace úplně na všem. :-D
    Ony se snad barvy i někde řešily, ale protože momentální obliba černé u mého dosud nepubertálního potomstva by ze mě dělala vážně příšernou matku, beru ji se značnou skepsí. Přínos lahviček na doladění aury vidím zásadní v tom, že je co žmoulat, oždibávat, poklepávat s tím a v krajním případě okusovat, když je třeba soustředit se na učebnice. :-))
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    SARGO: Ehm ... no, já :-) Sice už jsem jednou absolvoval test s barevnýma lavhičkama (už jsem to tady psal dřív), ale že bych si tím chtěl ladit auru ... v tomhle jsem jak Lucas. Právě jsem vzpomínal jakou kombinaci barev jsem to tenkrát vybral jako nejhezčí. Myslím že to byla zeleno-fialová, ale už je to přes deset let a velký význam jsem tomu nepřikládal, takže se můžu mýlit. Nic tím samozřejmě nechci NAZNAČOVAT :-) Zelená v tom ale byla určitě.

    Mimochodem, jaké že barvy to mají odpovídat jakým vlastnostem? Když už jsme se vzdělali o össenských houbách, tak ať pronikneme i do těch tajemství psychotroniky.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Z jiného soudku: kdo se nikdy nezadumal, jaké barvy má jeho aura, a jakou lahvičku na doladění by potřeboval, ať hodí kamenem!
    (Sice mi to audio připadalo hrozně dlouhý, ale strašně rychle ubývá. :-D)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    SHEALA: ... zrovna kvasinky možná přežijou i tam (i když vaginální mykóza je snad konečně jedna choroba, kterou Lucas dostat NEMŮŽE... doufejme... :D)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LASHANA: je sterilni jen u zdravych. Když tam dostanes bacily, proč ne mycelium? :)
    LASHANA
    LASHANA --- ---
    SHEALA:
    no ona mi kámoška taky říká že mám vydržet, že mi to koupí k vánocům... jak by to bylo možné vydržet, ale nevím... když mi manžel kupoval čtyřku, tak říkal že mi to dá až uvařím, bál se že bude hladem.

    BRAMBOREENA:
    jo tak čerstvá ranní by prý nefungovala, moč je sterilní .... (manželova poznámka - šel se mi podívat přes rameno, proč se tak směju)
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    SHEALA: Měla jsem spadeno na jiné čajíky, ale tyhle jsem k objednávce přidala taky.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LASHANA: jo no :) Já jsem taky nakazila kámošku tak brutálně, že mi pátý mycelium koupila sama... uf...l tedka si uvedomuju že při svým ADHD a jak malujeme, doufám že mi nějaký Mycelium nezmizelo. (Bych koupila znova, no)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: A hele, to vlastně není vůbec špatný nápad! Neměl Lucas třeba nějaké zranění na ruce když tu lahvičku plnil? Ten cedí krev každou chvíli. Ono by vlastně stačilo kdyby nakapal trochu krve do hrnce když si zakládal sadbu. Nedělá se to tak náhodou normálně? Dávalo by smysl že když chci pětici pěstovat opravdu účinně, tak do toho přidám krev. Akorát össeani by to nemohli dělat běžně, protože by tím vždycky pěstovali všechno to co mají v těle.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN:
    SHEALA:
    LASHANA:
    ... a děkuji a stydím se a jdu zase psát :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    LASHANA: s ampulí to dlouho nebylo jasné, definitivně se to rozhodlo až v pětce (že to hodím na holku s botama), čili v tabulce je stará verze. A co se týče lahvičky Staffordovy - bohužel vidím jako jedinou možnost prostě si tu chybu přiznat a otázku jejího obsahu dále nerozmazávat, holt je to blbě a vůbec, v každé knize z principu musí zůstat nějaká chyba, protože dokonalost uráží bohy.

    Ba ne vlastně, právě jsem to vymyslela: řeknu, že tam Lucas z vrozené škodolibosti místo macerátu z konvice nabral čerstvou ranní, promořenou spórami :D
    LASHANA
    LASHANA --- ---
    Já taky strašlivě trpím a kdyby jen já, trpí se mnou manžel i kamarádka která taky podlehla infekci, mmch zrovna se snaží zahnat ty nejhorší stavy šerosvitem co jsem jí půjčila, ale je toho trochu málo. Prostě potřebujeme pořádně vypasenou knihu, čím tlustší tím lepší aby déle vydržela.....
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    KAVEN:Znám a trpím. Sorry Bramboreeno, nevím jak to děláš, tvoje knihy jsou stejně návykové jako ty látky o kterých píšeš.
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    SHEALA: Nojo, to se snadno řekne, ale ty abstinenční příznaky!
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: Odborně se tomu říká Aš~šád ex machina ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JANADVORACKOVA: klid, já taky. Měla bych s tím myceliem přestat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam