• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    SHEALA: Nojo, to se snadno řekne, ale ty abstinenční příznaky!
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: Odborně se tomu říká Aš~šád ex machina ...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    JANADVORACKOVA: klid, já taky. Měla bych s tím myceliem přestat.
    FIFI
    FIFI --- ---
    OMNISLASH:
    LIA09: jak to ONE HOT BOOK posunuje, tak to posunuje i Kosmas, vic s tim nenadelam...
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    Směs bylin:
    Degustační balíček Peruánské, Indické a Argentinské byliny, degustační balíčky čajů | ManuTea.cz
    https://www.manutea.cz/degustacni-balicek-peruanskych-indickych-a-argentinskych-bylin-x1708
    Ovšem já místo argentinských četla argenitských.
    To jde.
    LASHANA
    LASHANA --- ---
    BRAMBOREENA: ehmmm tabulka se mi moc líbí což o to, ale zase mám puntičkářský dotaz..pokud se pomocí ní orientuješ při psaní šestky mohlo by to způsobit nesrovnalosti.... ta ampule, kolikrát bylo v plánu ji vyměnit, jednou nebo dvakrát? Já jen, že jsi v pátém dílu psala, že ji vyměnila ta "holka s botama" už v laborce podplacena na pokyn velekněze....

varianta že Aš-šád použije spóry z vizitky a přidá je do lahvičky by šla, konečně by tam měla ta vizitka smysl...

YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    KAVEN: třeba proto, že peče na všechna nařízení církve a některé věci dělá naschvál? .-)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (a tabulka je pracovní, čili žádné zjevené slovo boží - co se zatím natvrdo neřeklo v knize, to se dá ještě změnit a vymyslet líp... můžu ten yantrun ještě trochu předefinovat...)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN: No to už fakt může zachránit jedině Aš-šád...

Ale co se spoiler tagů týče - náhodou, zas když člověk vidí v auditku bílou mlhu, tak zbystří, protože hned ví, že se tu řeší nějaké fatální nesrovnalosti a hrůzná tajemství... :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    OMNISLASH: Tak to se omlouvám, viděla jsem ikonku a dál to nezkoumala... a asi to tam u nich všechno spí, protože CORNHOLIO: Šárka má právě dovolenou (asi se teprve teď konečně zastavila a vzpamatovává se z veletrhu). Ještě zkusím přivolat sem FIFI, ta by mohla mít nějaké tajné insider info z Kosmasu...
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    BRAMBOREENA: Tak po přečtení přehledu o účincích hub uznávám, že pít odvar z yantrünu asi není úplně oblíbená kratochvíle, ale pořád si myslím že by se nějak touto cestou dalo zdůvodnit proč by Ëltaühl měla v krabičce směs yantrünu a räwë. Pořád nicméně platí, že posádka Zelené lastury v sobě nemá první tři, ale jen gömeršaül, tudíž by je pravděpodobně růst yantrünu měl časem zabít.

A na spoilerový tag teda kašlu, když se to nikomu nelíbí a všichni Mycelium stejně už pětkrát přečetli tam a zpátky.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    LIA09: a pred tim tam bylo 30.5. a pote 7.6. :)
    LIA09
    LIA09 --- ---
    OMNISLASH: Na Kosmasu je u CD varianty poznámka, že vyjde 30. 6.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    OMNISLASH: Já je mám, heč, jako autoráky z veletrhu, takže potvrzuju, že existují!:) (jen se teď snažím nějak dostat z One Hot Book honorář za použití obrázků, dělají mrtvého brouka, což mě lehce znepokojuje, protože s nimi vždycky bylo všechno bez problémů - nevíte někdo, neměnila se u nich třeba redakce nebo tak něco?)
    A když už jsem u toho - budu tisknout zase pro další zájemce plakáty obálek, kdo by měl zájem, napište mi do pošty, konec pásma mrzké reklamy.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BRAMBOREENA: mno neni :) tedy alespon ja to nenasel. podotykam, ze se bavim o cd a ne o downloadu, ktery uz je k dispozici delsi dobu
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    tez mate pocit, ze ty audiobooky na cd byly jen propracovana mystifikace a ze nikdy nevysly z lisu? to preci neni mozne, ze stale nikde nejsou k dispozici :) nebo snad.. existuje nejaky uzasny obchudek, ktery uz by placky mel a ktery jsem prehlednul? :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A von je tu někdo, kdo ještě nedočetl 5. díl?
    RIP
    RIP --- ---
    Pomóóóc, zabloudil jsem do klubu plného lidí (lidí?), kteří používají ossé(?)nskou klávesnici a píšou na ní neviditelným písmem na bílém podkladě! :-)
    LASHANA
    LASHANA --- ---
    KAVEN:
    už ji vidím jak dobrovolně popíjí räwë, čaj to být nemůže. Lepší bude z ní udělat šmudlu. Neumyla misku na vahách a lžíci od posledního míchání pětice na výrobu těch svých sošek ve sklepě... obyčejná kontaminace, vyrostlo mu to v konvici potají, nečekaně. A tak je tam i zbytek pětice jako na zavolanou pro potřeby zelené lastury...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam