A jinak poslušně hlásím, že dneska jsme (shodou okolností v knihkupectví v Čáslavské) natáčeli videoupoutávku na Humbook (tedy ID RICARDERON natáčel a já to vorala, snad nějakou souvislou větu z toho mého blábolení vystříhá) - bylo to něco ve smyslu "Čau bookloverky, Mycelium je tak děsně složitý, že vám tady o tom nemůžu nic vykládat, tak všechny přijďte na Humbook poslechnout si mě naživo". Chtělo by to nějaké pěkné myceliální knižní záložky, rë Akkütlix, bez nich tam budu ale TOTÁLNĚ NEMOŽNÁ!!!
Zároveň jsem dneska taky ID ROGGYmu přislíbila účast na Coniáši (sobota 23. 9 v Městské knihovně v Praze někdy vpodvečer - bude to beseda, téma zatím neurčeno, účastnice pravděpodobně ID JULIANNE a ID ALRAUNE (Petra Neomi), ale možná i někdo další, záleží na tom, koho Roggy ukecá.
Chystám se též na Eroticon (30. září), ale tam sama nebudu nijak šaškovat, půjdu coby součást publika podpořit níže zmiňovanou ID KAROLINA_F, která tam bude besedovat o erotice ve svých knihách; to si ale nenechte ujít!
Pak se ještě rýsuje nějaká akce na přelomu října a listopadu, tam by se mělo mluvit o vymýšlení SFF světů, do čehož lze argenitový vesmír vhodně použít.