BRAMBOREENA: Stav na palubní desce k dnešnímu dni: 480/715 (to je možná dobrý nápad, průběžně to sem dávat, aby člověk viděl, jak po měsíci zhubnul... chci říct, jak mu soubor nakynul). Z rozkouskované textové břečky zas tak moc neubylo, posunulo se to díky nově napsaným kusům, ale to je vlastně dobrá zpráva, protože ty scény tam chyběly, bylo potřeba je sepsat, napsala jsem toho teď fakt hodně, a pořád tu zůstává ta zmiňovaná naděje, že sotva tam napojím kusy té zmiňované břečky, poskočí to kupředu. Že to má teď přes šílených sedm set stran ještě není důvod k panice, spousta jsou scénické poznámky, které z toho nakonec zmizí (čili stránky budou při postupu kombajnu směrem vpřed zároveň ještě ubývat). Sedm dní jsem teď strávila v koronavirovém obležení samotinká na chatě bez internetu (protože doma je manžel a dvě dcery a starají se mi o mamku, od které se za normálních okolností nemůžu hnout). Zítra zas jedu, plavu v tom jak Glum v bažině, díky vám všem, kteří mi nenadáváte, snad se za týden zas vynořím, jestli tedy neochořím, s kusem prstenu v hubě.