Právě jsem porušila své předsevzetí nekreslit si k Myceliu mapy a dneska jsem ji udělala. Teď se tam totiž zrovna dost cestuje a už v těch habitatech začínám mít guláš. Mapa je značně abstraktní a vpravdě scifistická: žádné kopečky a říčky a kudrnatý les jako z Pána prstenů, je to zkrátka excelová tabulka. U habitatů to stačí, představuju si, že jsou zakotvené v Atlantiku a tvoří víceméně pravidelnou síť, čili je možné popsat jejich polohu pomocí dvou písmen, které tam jsou coby karteziánské souřadnice. Pokud někdo máte své oblíbené město, vísku, kraj, zemi, horu či jakoukoliv lokalitu a máte chuť ji tam zvěčnit, nijak se neostýchejte přidávat nové habitaty taky, budu moc ráda a vděčná. Neslibuju, že do každého z nich v těch pár zbývajících scénách ještě stihnu nějakou postavu domanévrovat, ale tabulka se určitě uplatní v nějakých dodatcích, které začnu dávat dohromady pak. Bude to součástí "lore". (I teď už jsou tam habitaty, které si "nezahrajou" - třeba A-a-Aarhus a L-l-Llandudno; ale tomu jsem prostě neodolala. :D)
https://1drv.ms/x/s!AuVdiftnloLhgul1bO8gJbZZkrUVGg?e=0OSoEt
(A jinak tedy... ani jsem sem nedávala míru dokončenosti, protože se stydím, že to furt není, ku dnešku je to pekelných 995/1079, chuť jít se zastřelit přetrvává.)