KAVEN: Nepotřebuju vůbec žádné, těch pár, na kterých se něco skutečně odehrává, už tam dávno je. Jenom mi připadalo, že když už jsem tu tabulku založila, třeba by někoho bavilo pojmenovat si nějaký habitat, jako si astronomové užívají pojmenovávání planetek. A když se nějaké povedené jméno vynoří, můžu to ještě dodatečně někam do textu propašovat, aby se to využilo. Pokud se tahle "mapka" do knihy dostane (coby součást nějakých dodatků), asi to nebude celá tabulka, ale spíš něco jako takový ten graf leteckých destinací, který mívají cestovky a letecké společnosti: N-n-York uprostřed, a kolem něj hvězdicovitě naznačené směry k dalším význačným habitatům. Čili rozhodně není nutno násilím vyplnit tabulku od A-a do Z-z... můj dlouhodobý přístup k "reáliím" je spíš takový, že je vymýšlím za pochodu až ve chvíli, kdy je potřebuju. Je to jenom legrácka - a třeba někdo jako
GENTIANA, která už roky vyhrožuje össenskou povídkou, odehrávající se na Bruntálsku, má přesně teď příležitost si nějakou pěknou lokaci vymyslet a rovnou si ji tam zabudovat :) Takový habitat B-r-Bruntal, to je název věru výmluvný :)
Vida, tadyhle Smartwings tenhle typ mapky/grafu mají... asi jim rovnou nějaký město ukradnu :D