• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZOIDBERG: Úplně jiný grafik a dokonce i jiný případ. Ale jinak: no přesně!
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRAMBOREENA: To je tak, když si někdo hraje s vrtvami v grafickém programu a… Zřejmě stejný případ, jako byl v Argu u toho komiksu s prázdnýma bublinama v jedné kapitole.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARTY63:
    vzrušená, hektická atmosféra, připomínající cirkus před stěhováním všech slonů!

:-))))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BRAMBOREENA: čtu správně "astrální larvov"?
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    BRAMBOREENA: A nakonec vznikne i devátý díl, ale budou to jen prázdné stránky, protože sežral i obsah
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    JONY: To je geniální řešení! U posledního dílu nechat jen obrázek bez všech nápisů, aby bylo jasné, že na sedmičce to takhle bylo schválně.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BRAMBOREENA: jako u znamek: sberatelsky velevzacny chybotisk...
    teda jen kdyz to pujde do stoupy ... jinak jen: chybotisk prvniho vydani... :O)
    GALE
    GALE --- ---
    BRAMBOREENA: O...ouu. Podporuji naše lesy, tak bych to nechala a dolepila. Ale já jsem jen malý bezvýznamný fanoušek... který ovšem chce mít doma jedno takového modrého Mauricia!
    JONY
    JONY --- ---
    BRAMBOREENA: prostě jak vylézá ven, tak sežral název. U dalšího dílu sežere i nápis Mycelium
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BRAMBOREENA: (a jinak povšimněte si helmy u mé dolní končetiny; předtím jsem ji měla na hlavě, protože tématem byla válka - v reálu versus v našich knihách. Nosí se dobře, však je vyrobená z karimatky :D)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    GALE: Ech. :D Může se to buď celé zahodit a přetisknout, nebo přelepit nálepkou (průsvitná fólie plus bílá písmena), nebo tvrdit, že je to schválně jako zvláštní bonus ;) Asi si najmem nějakého astrálního Lavrova, aby to všem pěkně vysvětlil :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRAMBOREENA: ja bych to nechala byt, skoda papiru to menit nebo resit
    v knihovne je stejne videt jen hrbet :)
    GALE
    GALE --- ---
    BRAMBOREENA: Chybí název knihy na přední straně? To je feature nebo bug?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A jinak zde pohodička na včerejší besedě (jsme tam společně s Honzou Kotoučem).

BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Na ComicConu pár výtisků bylo, ale ono se ještě jaksi řeší, jak to s tím nakonec bude ;)
    Kvízová otázka: co je na té knížce divného? (Lidi na to zpravidla dobrou minutu zírají, než jim to dojde.)

JONY
    JONY --- ---
    We Finally Know How Deadly Fungal Meningitis Spreads in The Brain, And It's Brutal
    https://www.sciencealert.com/scientists-figured-out-how-deadly-fungal-meningitis-spreads-in-the-brain-and-it-s-brutal?s=09
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    KASUMI: No ale nějaká SF speciálka tam stánek mít asi bude, ne, Tak třeba to už bude k dispozici...
    MARTY63
    MARTY63 --- ---
    XCHAOS: No jo, kultovní dílo. Ale furt to nemá ty grády jako fronty na nový Iphony... :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    na comicocnu neni argo :(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak mám 7.díl, ale bylo to drama! Ráno jsem měl cestu kolem Kosmas na Letné a ještě to neměli, v poledne cestou zpět teprve vybalovali nové zboží, tak jsem si to odnesl až napotřetí :-) No ale co by člověk neudělal, aby napomohl k vytvoření statutu kultovního díla, že :-)

Ráno tam taková sympatická mladá knikupka hned věděla o co jde a že to má přijít :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam