• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRAMBOREENA: 😍😍😍
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KASUMI: :) Tak toho je tam ovšem vrchovatě, je to šílený špalek. :D

A náhodou obálka má své přednosti, je vidět víc z toho obrázku.
    Včera se konala beseda v Hradci Králové, tak jsem opět položila všem svou oblíbenou kvízovou otázku ("Co je na té obálce divného?"), nejrychlejší člověk na to přišel asi za minutu, ale byli i tací, kterým bylo nutno napovědět, protože to nepostřehli vůbec. Je to holt princip "slon v obýváku", případně taková ta tajná obálka na krbové římse z povídky A. E. Poea (jak nejlíp schovat nějakou věc? Nechat ji všem přímo na očích.) Takže je tu pořád jistá šance, že to nikomu nedojde :D

No a osmička by měla být vzápětí, už je celá odevzdaná a nachází se kdesi v náručí tiskárny ve frontě ostatních knih, které se někdo snaží stihnout na veletrh.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    KASUMI: ...ten obsah hmyzak take mezitim sezral...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    come on, dejte mi mycelium
    me vubec potisk nezajima (jako ta "chyba", chci to s ni!), ja chci obsah :D
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    Tak tohle je na pováženou. Dneska jsem do programu místo identifikátoru "open" napsal "öpen". Pak to samozřejmě nefungovalo, ale trvalo mi dost dlouho, než jsem na to přišel. A já se ptám - kdo za to může?
    FIFI
    FIFI --- ---
    ESTEN: Jezis promin, ano, sojka je na Kosmasu:

Mycelium VII: Zakázané směry - Vilma Kadlečková | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/502187/mycelium-vii-zakazane-smery/

Zapomnela jsem vlozit ten odkaz, moc se omlouvam
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    FIFI: aa, dekuju. Po chvilce patrani jsem sojku nasel na kosmasu a uz tady nemusim otravovat :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    ESTEN: Tady: klikni na sojku praskacku (to je z Trautenberka) a zaskrtni si el. verzi
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Jak je to s tim ebookem, vi se uz kdy bude? Pripadne, da se nekde registrovat, aby mi system poslal email, az bude? Verim, ze je to otravna otazka, ale chodit se koukat rucne uz me trochu unavuje :)
    Jdete na to uplne blbe. Tech samolepek bude treba pet. A kazdej spravnej kolektor si koupi vsech pet variaci knih. Profit!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RICARDERON: aspon' můžete vydat samolepku s upřesnujícím podtitulem "vše, co jste kdy chtěli vědět o Sgenech a báli jste se zeptat" :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZOIDBERG: Úplně jiný grafik a dokonce i jiný případ. Ale jinak: no přesně!
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRAMBOREENA: To je tak, když si někdo hraje s vrtvami v grafickém programu a… Zřejmě stejný případ, jako byl v Argu u toho komiksu s prázdnýma bublinama v jedné kapitole.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MARTY63:
    vzrušená, hektická atmosféra, připomínající cirkus před stěhováním všech slonů!

:-))))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BRAMBOREENA: čtu správně "astrální larvov"?
    PIPIN
    PIPIN --- ---
    BRAMBOREENA: A nakonec vznikne i devátý díl, ale budou to jen prázdné stránky, protože sežral i obsah
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    JONY: To je geniální řešení! U posledního dílu nechat jen obrázek bez všech nápisů, aby bylo jasné, že na sedmičce to takhle bylo schválně.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BRAMBOREENA: jako u znamek: sberatelsky velevzacny chybotisk...
    teda jen kdyz to pujde do stoupy ... jinak jen: chybotisk prvniho vydani... :O)
    GALE
    GALE --- ---
    BRAMBOREENA: O...ouu. Podporuji naše lesy, tak bych to nechala a dolepila. Ale já jsem jen malý bezvýznamný fanoušek... který ovšem chce mít doma jedno takového modrého Mauricia!
    JONY
    JONY --- ---
    BRAMBOREENA: prostě jak vylézá ven, tak sežral název. U dalšího dílu sežere i nápis Mycelium
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam