• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SHEALA: no já teda netuším, jestli ta schopnost opravy vlastního těla sahá až na level oprav DNA...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XCHAOS: Jsou to argia lu, nagromadění recesivních genů by mohli zvládnout spravit.

Jinak je to ale hroznej squick no...
    PECA
    PECA --- ---
    E2E4: Jo ták... Tak to jo, to beru. :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EULE: Hurá hurá hurá! :-D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PECA: no to je jen vrstva ticha, ne?
    PECA
    PECA --- ---
    E2E4: Ani ne den a půl ;) (v kuse včetně nocí)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRAMBOREENA: takže celý je to tak na tejden v kuse včetně nocí?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Třicet. Jedna. Hodina. Rë Akkütlix, co jsem to udělala!
    EULE
    EULE --- ---
    BRAMBOREENA:
    Je tam!

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRAMBOREENA: takže takový akoby izrael :-D
    VANEK
    VANEK --- ---
    FERRYH: On sr zahojí na autorských tiscích, to autorka nemůže ;-)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    CORNHOLIO: jeden kus?!? to sou Krkouni!...

:O)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    CORNHOLIO: Jitka Škápíková (režisérka) mi na Světě knihy říkala, že šestku už mají prakticky hotovou a jen dostříhávají nějaké drobnosti a bude to do konce června. Další díly sama dočítá a chce to nahrávání rychle zorganizovat, aby obojí bylo do Vánoc. Ovšem konec června už jaksi minul, takže nevím, čerstvější info nemám. :(
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    BRAMBOREENA: no ale já to chci dočíst! Podrobná znalost klíčovych obálkových scén mě přece nezastaví:) Spíš teď pořád ještě čekám, až mi Argo pošle autoráky sedmičky (teda autorák, Argo posílá jeden kus), ale možná budou dřív venku audiobooky... Na kdy jsou vlastně naplánované?
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    VANEK: Je zajímavé, že do eseje o feminismu v SF vybere zrovna Pinkertinu a její dopis :-) Já vím že pointa v tomto případě nebyla ukázat, že Vilma je největší feministka ze všech, ale i tak mi to přijde vtipné. Čekal bych, že v takovém kontextu autorka sáhne spíš po Kamëlë.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    VANEK: No hlavně tam ale Joanna propírá Snovačku a cituje můj hejt na Pole a palisádu, ajaj :D Co člověk jednou na chviličku svěřil internetu, to už se z protonace jaktěživo nevypáře :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    In other news: anglicky vyšly první odstavce "pentalogy Mycelium"... v akademickém článku.
    https://www.revistahelice.com/revista/Helice_32.pdf
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (a navíc jsem ti stejně ty klíčové scény musela vyspoilovat, když jsi to měl podle nich malovat.)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (aby to nevyznělo blbě... chci říct: když to má člověk jako práci, tak je možná docela rád, že už to má z krku :D )
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    CORNHOLIO: Teď už nemusíš, obálky jsou hotový. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam