E2E4: vidím, že si stejně zmatený jako já, a to já to pořád četl v kuse jen jednou (vždycky jen binge reading, když to vyšlo, ale zase to má výhody, že to člověka fakt vtáhne do děje, to nejde srovnávat se čtením půlky kapitoly každý den před spaním...). Bod 1 jsem úplně ve svých úvahách zanedbal, i když volně souvisí s leitmotivem mé "plošné recenze", tedy s tématem traumatu z dětství, které si samozřejmě nese i Sofie. Bod 2 tady podle mě autorka na mojí výzvu dostatečně osvětlila, takže si stačí projít jejích posledních asi 100 příspěvků a najdeš to (stručně: ano... a jak se dostal pryč, je nějak naznačeno v osmičce, nebo to sem BRAMBOREENA napsala). 3. taky víceméně ano :-)
Nicméně, tohle nejsou zásadní věci, kvůli kterým by bylo potřeba dopisovat nějaký appendixy a další díly, to lze nějak vše vytušit mezi řádky. Potřebuji ve svém odborovém hnutí čtenářů Argenitového vesmíru samozřejmě členy, co se budou dožadovat odpovědí, které za napsání dalších knih (ne nutně dílů) z tohoto vesmíru stojí: a nejlépe to shrnula
[SHEALA @ Mycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...] - potřebuje zkrátka zpátky do Arris Sademu, zpátky ke kořenům. Jinak ta traumata z dětství nerozklíčujeme!