Zase to chce malý seznam, kde budu teď na jaře k vidění:
6. 4. v 10:00 ComicCon Praha - v rámci Book Line máme společně s Marií Domskou besedu s názvem Nejasné hranice (podle její právě vyšlé knihy, která je tematicky na podobné vlně jako Mycelium).
10. 4 - 20. 4. - podle zpráv z Arga z minulého týdne by snad někdy v tomto rozmezí měly vyjít Trosky Země, pokud se něco strašného nepřihodí a celý plán nebude v troskách. I kdyby to ale nabralo skluz (což se před veletrhem může stát), budou se aspoň snažit stihnout to do FantastiConu, viz níže.
23. 4. v 17:00 knihkupectví Krakatit Praha - bude tam křest dvou knih, kterým jdu za kmotru (čili nebude to o mně, ale budu tam). K potkání budou: Zuzka Hartmannová, Marie Domská, Honza Kotouč (který to moderuje). FB událost zde:
https://www.facebook.com/events/31457896795840318. 5. někdy během dne FantastiCon Beroun - beseda o Troskách Země, kde by měl být kromě mě Honza Hlávka a editor Ondřej Jireš. Předchozí dva ročníky toho conu byly úplně boží, je to taková komorní akce jako z dávných dob, kdy se komunita kolem sci-fi ještě bavila o knihách a neválcovaly to seriály a filmy a hry. Je to v knihovně, prosředí příjemné, pořady zajímavé, hosté prozatím vždycky byli skvěle vybraní, takže jsem dřepěla na besedách a poslouchala, což na conech většinou nedělám. Kdo to máte po ruce, doražte! Pořad tam bude mít i můj manžel (Martin Klíma), to už snad bude doufejme po oficiálním oznámení toho, na čem poslední roky Warhorse pracuje (surprise! surprise!), tak už bude možné o tom mluvit a prozradit, co to teda jako je.
25. 5. někdy odpoledne Svět knihy Praha - Argo tam organizje pořad, kam nažene všechny držitele Magnesie Litery ze svých stájí, takže s tím stádem bujných koní půjdu taky.
30. 5. - někdy večer Praha, SVŠ UAŘ, Pod Táborem 55 - já teď trošku maluju, chodím tam na kurz a účastníci budou mít společnou výstavu, čili tam budou k vidění moje výplody :)
7. 6. - někdy večer Praha, Milíčova kaple, ulice Rektorská - v rámci Noci kostelů budu mít v místní kapličce čtení a rovnou asi i výstavu dalších obrázků. Budu číst možná něco z Mycelia, ale hlavně asi kus jedné zatím nepublikované povídky z připravované antologie (která je zatím tak tajná, že ani název nemá).