FRONEMA: Nic jsem si nepočítal, používám zdravý rozum. Zajel jsem si takovou rutinu že snídani mám prakticky vždy stejnou 3 vajíčka natvrdo + spousta zeleniny (po půl roce mě to trochu omrzelo tak si je občas udělám míchaný nebo omeletu, ale snažím se držet těch vařených). Ke sváče většinou bílej jogurt a k tomu třeba pár ořechu (opravdu jen pár). Oběd většinou jednoduše maso se zeleninou občas vyměním zeleninu za luštěniny (fazole, čočka) popř. něják kombinuju. další sváče opět bílý jogurt + něco a večeři většinou řeším zeleninovým salátem s nějáký sýrem popř. k tomu ještě přidám nějáký maso když je od oběda.
Cítím že bych potřeboval nějákým způsobem poladit ty svačiny občas se mi stává že du k obědu nebo večeři hladovej, což by nemělo.
K tomu jsem začal 3x týdně chodit na bojové umění + když je čas tak ještě posilování s vlastní váhou popř. cyklistika a hodně opatrný běhání ( spíš takovej relax, 20-30% maxima proběhnout do lesa 30 - 60 minut, upřímně kdybych žil ve velkým městě a neměl možnost se proběhnout v lese tak bych asi ani neběhal)
Ovoce minimum, ale občas když je prostě chuť nebo příležitost... Neutrhnout si pár čerstvých třešní ze stromu bych považoval za hřích :)
Jo jinak jsem kluk ;)